Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primaria TIMISOARA a primit spre folosinta gratuita, pentru un an, o masina Renault cu motor electric

Primarul Nicolae Robu

Primăria Municipiului Timişoara a primit de la o firmă, marţi, un autoturism cu motor electric, pe care îl va putea folosi gratuit timp de un an, iar până în vară compania Enel va elabora un studiu care va fixa locaţiile viitoarelor puncte de încărcare a unor astfel de maşini.

“Noi promovăm transportul ecologic (…), iar acum partenerii noştri Enel şi Renault vin cu contribuţii importante în acest sens. Enel finanţează un studiu ce va fi gata până la finele lunii iunie, privind amplasarea în Timişoara a unui număr important de staţii de încărcare a acumulatoarelor acestor maşini cu motor electric”, a declarat marţi primarul Nicolae Robu.

Potrivit edilului, se va merge pe ideea ca în zonele centrale să fie staţii mai puternice, iar în cartiere, staţii mai mici, potrivit cerinţelor. “Am primit o maşină Zoe de la Renault pe care să o folosim gratuit un an. Ni s-a creat o staţie de încărcare acumulatoare în parcarea primăriei. La prima şedinţă de consiliu local vom aproba acest parteneriat şi preluarea maşinii cu folosinţă gratuită”, a menţionat edilul.

Nicolae Robu a punctat că va folosi maşina electrică şi el, dar nu numai. De asemenea, după ora 15.00, orice timişorean care deţine o astfel de maşină îşi va putea face plinul de curent gratuit, iar în weekend, full-time. AGERPRES

28.03.2018
218 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Banat

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design