Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primaria TIMISOARA vrea sa recumpere cu 470.000 de euro o cladire pe care a vandut-o in 2004 cu 100 de lei

Primarul Nicolae Robu

Un spaţiu de 374 de metri pătraţi din centrul Timişoarei, proprietate a PNŢCD, este scos la vânzare pentru suma de 470.000 de euro. Spaţiul a aparţinut Primăriei Timişoara şi a fost vândut partidului, în 2004, cu 100 de lei. Primarul Timişoarei vrea să răscumpere spaţiul.

Consiliul Local Timişoara se întruneşte marţi în şedinţă, iar unul dintre proiectele de pe ordinea de zi este o cerere de exercitare a dreptului de preemţiune pentru un spaţiu de 374 de metri pătraţi din Piaţa Libertăţii, nr. 2, o zonă ultracentrală a Timişoarei. Este vorba de sediul PNŢCD Timiş, scos la vânzare de un executor judecătoresc pentru suma de 470.000 de euro. 

Contactat pentru un punct de vedere pe subiectul vânzării sediului PNŢCD, preşedintele formaţiunii, Valentin Moldovan, a fost vizibil iritat. Ulterior, Moldovan a explicat că sediul partidului este scos la vânzare pentru o datorie de 180.000 de lei pe care partidul o are, de la campania pentru alegerile locale din 2012, la firma de publicitate United Media SRL. 

Spaţiul scos acum la vânzare pentru care i se solicită Primăriei Timişoara exercitarea dreptului de preemţiune a fost cumpărat de PNŢCD în 2004 de la Primăria Timişoara la preţul de un milion de lei vechi (100 de lei noi). Achiziţia a fost realizată în baza unei legi care le permitea partidelor să îşi cumpere sedii le preţuri derizorii. Primarul Nicolae Robu a declarat că vrea ca primăria să îşi exercite dreptul răscumpere spaţiul. Când a auzit care a fost preţul cu care a fost vândut spaţiul, primarul Nicolae Robu a declarat că va fi mult mai precaut pentru a nu fi acuzat de crearea unui prejudiciu, scrie Adevarul.

02.04.2018
39397 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Buzias
Ciacova
Deta
Faget
Gataia
Jimbolia
Lugoj
Mosnita Noua
Recas
Sanmihaiu Roman
Sannicolau Mare
Timisoara


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Timiş pentru ziua de azi.


 
Informatii din Timiş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design