Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primaria TULCEA va incepe anul viitor amenajarea unei parcari etajate pe faleza orasului

Primarul Constantin Hogea

Primăria municipiului Tulcea va începe anul viitor lucrările de amenajare a unei parcări etajate destinate exclusiv turiştilor care vizitează Delta Dunării. Parcarea va avea 350 de locuri, se va afla în imediata apropiere a falezei oraşului şi va fi păzită, astfel încât turiştii îşi vor putea prelua fără probleme maşinile lăsate în oraş.

La parterul parcării va funcţiona un târg pentru persoanele care doresc să vândă lucruri ce le prisosesc“, a declarat primarul Constantin Hogea. Pe lângă această investiţie, anul viitor, municipalitatea intenţionează să continue lucrările la infrastructura stradală, în ciuda faptului că impactul modificărilor aduse la Codul fiscal asupra bugetului municipiului va fi de 30 de milioane de lei, cu 5 milioane de lei mai mult decât impactul estimat iniţial.

Primarul şi-a exprimat speranţa ca anul viitor să înceapă şi lucrările de reparaţie a şoselei de centură a oraşului, precum şi cele la sistemul de preluare a apelor pluviale din centrul oraşului, cunoscut fiind faptul că la fiecare ploaie torenţială această zonă este inundată. AGERPRES

11.12.2017
154 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Dobrogea

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design