Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primaria TULCEA a inceput procedurile pentru amenajarea unei parcari etajate, destinata exclusiv turistilor

Primarul Constantin Hogea

Primăria municipiului Tulcea intenţionează să scoată la licitaţie luna aceasta Planul Urbanistic Zonal (PUZ) pentru amenajarea unei parcări etajate în apropiere de faleza Dunării, a declarat primarul Constantin Hogea.

“Luna aceasta, dorim să scoatem la licitaţie PUZ şi proiectul tehnic al obiectivului de investiţii Parcare etajată pe strada Dumitru Ivanov. După realizarea PUZ, acesta va fi aprobat în şedinţa Consiliului Local, iar apoi vom scoate la licitaţie lucrările de amenajare a parcării”, a precizat primarul.

Pentru realizarea documentaţiilor necesare scoaterii la licitaţie a lucrărilor de amenajare a parcării etajate din apropierea falezei Dunării, Primăria municipiului Tulcea a prevăzut în bugetul din acest an 100.000 de lei.

Conform proiectului, parcarea etajată ar urma să aibă 350 de locuri, să fie păzită, şi urmează să fie destinată exclusiv turiştilor care vizitează Delta Dunării, astfel încât, la întoarcerea în municipiu, aceştia să-şi poată prelua autoturismele fără probleme.

Potrivit Direcţiei de Întreţinere şi Administrare a Patrimoniului din cadrul Primăriei municipiului Tulcea, în oraş există circa 3.000 de locuri de parcare, un număr insuficient având în vedere creşterea parcului auto al localnicilor. În timpul sezonului estival, presiunea pe locurile de parcare din oraş este foarte mare, datorită numărului crescut al vizitatorilor Deltei Dunării. AGERPRES

07.03.2018
299 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Dobrogea

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design