Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primaria municipiului BRAILA va finanta sportul doar dupa ce va primi un raspuns clar de la Consiliul Concurentei

Primarul Marian Dragomir

Primăria municipiului reşedinţă va finanţa sportul doar după ce va primi un răspuns clar de la Consiliul Concurenţei, pentru a nu mai exista probleme, ca în trecut, cu Curtea de Conturi, a declarat primarul Marian Dragomir.

“Am primit o adresă de la Consiliul Concurenţei, dar este interpretabilă, motiv pentru care am solicitat o nouă adresă, ca să nu mai fie niciun fel de interpretare. Noi ne manifestăm totala susţinere pentru finanţarea sportului din Brăila, dar trebuie să facem acest lucru în mod absolut legal. Pentru că am mai fost în situaţia în care a venit Curtea Conturi şi, chiar dacă noi finanţasem legal, dânşii au interpretat altfel şi a trebuit să dăm cu subsemnatul. Am fost, la un moment dat, în pericolul de a returna chiar banii şi dobânda”, a afirmat Marian Dragomir.

Primăria Brăila a primit, de curând, răspuns favorabil de la Curtea de Conturi în ceea ce priveşte finanţarea sportului, dar a solicitat şi de la Consiliul Concurenţei un punct de vedere legat de modalităţile prin care se pot aloca banii către sport, pentru a şti dacă sumele pot fi considerate ajutor de stat sau nu.

“În cazul în care este considerat ajutor de stat, finanţarea către structurile sportive poate fi acordată doar în baza schemei de minimis, ceea ce ar însemna echivalentul a 200.000 euro la fiecare trei ani“, a completat Dragomir. AGERPRES

09.11.2017
46 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Muntenia

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design