Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primaria municipiului BRAILA vizeaza reducerea cu 30 la suta a consumului de energie electrica pentru iluminatul public

Primaria Braila

Primăria Brăila vizează reducerea cu 30% a consumului de energie electrică pentru iluminatul public din municipiu, potrivit Programului de Îmbunătăţire a Eficienţei Energetice pe perioada 2016-2030, făcut public de instituţie. Reducerea consumului energetic pe partea de iluminat public se va face prin schimbarea în totalitate a lămpilor stradale, proiect care se află în derulare la acest moment, până la sfârşitul anului urmând să fie montate în municipiu 12.659 corpuri de iluminat cu led.

De asemenea, programul vizează modernizarea a 79 de puncte de aprindere a luminii stradale şi dotarea lor cu sistem dimming – sistem de control al nivelului de iluminare şi telemanagement.

Programul de Îmbunătăţire a Eficienţei Energetice mai urmăreşte, de asemenea, înlocuirea sistemelor de iluminat din interiorul clădirilor cu sisteme eficiente energetic, care pot reduce cu 60% consumul de energie electrică.

Din punct de vedere al consumului de energie termică, cel mai mare consumator, exceptând industria, la nivelul municipiului Brăila, îl reprezintă clădirile aferente sectorului rezidenţial. Prin reabilitarea termică a clădirilor aferente atât sectorului rezidenţial privat, cât şi sectorului rezidenţial public şi a clădirilor publice se poate atinge o reducere a consumului de energie termică cu 60% şi o reducere a consumului total de energie cu aproximativ 40%“, se mai arată în document.

În programul de investiţii al municipiului Brăila sunt prevăzute proiecte multianuale privind reabilitarea termică a zece grădiniţe şi şcoli, precum şi a clădirilor în care funcţionează Palatul Administrativ, Spitalul Judeţean de Urgenţă şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Consiliul Local Municipal a aprobat recent actualizarea Programului de Îmbunătăţire a Eficienţei Energetice din Brăila, în care au fost cuprinse obiectivelor pe termen de 3-6 ani, care vor duce la “creşterea capabilităţii structurilor de execuţie aflate în subordinea CLM de a gestiona problematica energetică şi, în acelaşi timp, de a adopta o abordare flexibilă, orientată către piaţă şi către consumatorii de energie, în scopul de a asigura dezvoltarea economică a municipiului”. AGERPRES

10.10.2017
426 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Baragan
Braila
Faurei
Ianca
Insuratei


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Brăila pentru ziua de azi.


 
Informatii din Brăila

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design