Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primaria municipiului SUCEAVA intentioneaza sa investeasca 5 milioane de euro in modernizarea Casei de Cultura

Primarul Ion Lungu

Municipalitatea ar putea investi în dotarea cu mobilier şi aparatură modernă a Casei de Cultură din Suceava, a declarat primarul Ion Lungu.

“Am avut o discuţie cu directoarea de la Casa de Cultură. Astăzi nu mai are activitate acel club din foaierul clădirii, o problemă care a fost adeseori reclamată la primărie şi reproşată de către personalităţi care au vizitat oraşul. Nu e corect când mergi la un act cultural să nu ai pe unde intra, se intră pe intrările laterale sau pe sus, nici să miroase a mâncare în sala de spectacole”, a spus Lungu.

El a precizat că a propus un parteneriat între Primărie şi Casa de Cultură, iar în acest sens va purta discuţii şi cu reprezentanţii conducerii centrale a sindicatelor. 

”I-am propus un parteneriat, să putem ajuta la finanţarea funcţionării Casei de Cultură. (…) Sper să reuşim de această dată, având în vedere că acum lucrăm la fundamentarea bugetului pe 2018, trebuie să prindem sumele de bani necesare parteneriatului cu Casa de Cultură. (…) Primăria e dispusă să investească 5 milioane de euro, cam cât ar fi necesar acolo”, a spus Lungu.

Pe de altă parte, el a anunţat că va supune aprobării aleşilor locali, în şedinţa deliberativului din ianuarie 2018, propunerea ca esplanada din faţa Casei de Cultură să se numească Piaţa “Ştefan cel Mare”, un proiect pe această temă fiind deja în dezbatere publică. “Cred că e mai bine Piaţa Ştefan cel Mare, pentru că este cel mai mare român şi are amprenta cea mai mare în oraşul nostru”, a spus Lungu. AGERPRES

07.12.2017
504 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Brosteni
Cajvana
Campulung Moldovenesc
Dolhasca
Falticeni
Frasini
Gura Humorului
Liteni
Milisauti
Radauti
Salcea
Siret
Solca
Suceava
Vatra Dornei
Vicovu de Sus


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Suceava pentru ziua de azi.


 
Informatii din Suceava

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design