Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primaria orasului BABADAG da in folosinta 30 de apartamente ANL

Primarul Georgian Caraman

Primăria oraşului Babadag va preda, pe 5 ianuarie, cheile celor 30 de apartamente finalizate de Agenţia Naţională de Locuinţe (ANL) încă de acum trei luni, a declarat primarul Georgian Caraman. Cele 30 de apartamente cu câte două camere destinate tinerilor cu vârste mai mici de 35 de ani au fost finalizate la începutul lunii septembrie a anului trecut, atunci când Primăria oraşului Babadag le-a preluat de la ANL printr-un protocol de predare-primire.

“Procesul de predare a cheilor apartamentelor a întârziat atât de mult din cauza unui aviz pe care am fost obligaţi să-l primim din partea ANL pe criteriile de selecţie a beneficiarilor unităţilor de locuit. Mâine (vineri – n.r.) le vom preda tinerilor cheile apartamentelor“, a afirmat Georgian Caraman.

Pentru repartizarea celor 30 de apartamente, autoritatea locală a primit 45 de dosare, însă numărul total al cererilor înregistrate de primărie pentru repartizarea unei locuinţe este de 256, potrivit sursei.

“Avem în licitaţie proiectarea şi execuţia unui bloc cu apartamente pentru profesori şi doctori şi mai avem de finalizat studiul de fezabilitate pentru un bloc cu locuinţe pentru funcţionarii publici”, a mai spus primarul oraşului Babadag.

Apartamentele construite de ANL la Babadag nu sunt singurele finalizate în judeţul Tulcea şi nelocuite încă. Alte 60 de unităţi de locuit destinate medicilor au fost recepţionate în luna noiembrie a anului trecut în municipiul Tulcea. Ele nu au fost repartizate până în prezent, în condiţiile în care niciunul din medicii specialişti angajaţi de Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Tulcea nu are vârsta mai mică de 35 de ani.

Pe fondul deficitului de medici specialişti, autorităţile judeţului au început demersurile pentru modificarea legislaţiei, astfel încât unităţile ANL să poată fi acordate specialiştilor cu vârste mai mari de 35 de ani, dar aceste demersuri nu s-au concretizat.

Din anul 2001 până în prezent, ANL a construit în judeţul Tulcea peste 500 de unităţi de locuit, care au fost închiriate de primării tinerilor cu vârste sub 35 de ani, precum şi 68 de apartamente realizate prin credit ipotecar. AGERPRES

05.01.2018
250 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Babadag
Isaccea
Macin
Sfantu Gheorghe
Sulina
Tulcea


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Tulcea pentru ziua de azi.


 
Informatii din Tulcea

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design