Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primaria orasului BALAN nu mai poate plati salariile angajatilor Serviciului Public de Alimentare cu Apa

Primarul Gheorghe Iojiban

Primăria Bălan înregistrează dificultăți la plata salariilor celor 30 de angajați ai Serviciului Public de Alimentare cu Apă, Canalizare și Salubritate dar și a utilităților acestei instituții subordonate. Primarul orașului Bălan, Gheorghe Iojiban, a declarat că la serviciul public de apă, canalizare și salubritate există dificultăți financiare din cauza pierderilor mari de apă de pe rețeaua de alimentare, după ce în urmă cu mai mulți ani consiliul local nu a fost de acord să se alăture unui proiect ce viza reabilitarea sistemului.

Din acest motiv, în ciuda fondurilor alocate lunar de către Primăria Bălan, Serviciul Public de Alimentare cu Apă, Canalizare și Salubritate nu mai dispune de bani pentru plata celor 30 de angajați, care nu și-au primit salariile pentru luna octombrie. În prezent, ar fi nevoie de 247.500 lei pentru cheltuielile salariale aferente lunilor octombrie, noiembrie și decembrie, dar și de aproape 200.000 lei pentru plata utilităților, a arieratelor și a TVA.

Primarul Gheorghe Iojiban a explicat că a cerut ajutor din partea Consiliului Județean Harghita și există speranțe că se vor găsi soluții în acest sens, pentru ca angajații să nu rămână fără salarii în preajma sărbătorilor de iarnă.

Acesta a punctat faptul că primăria a depus un proiect la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, pentru reabilitarea sistemului de apă și canalizare, care a fost introdus pe lista de priorități și există promisiuni că în luna decembrie se va semna contractul în valoare de 3,5 milioane de Euro.

Primarul consideră că, după finalizarea proiectului, care va duce la eliminarea pierderilor de pe rețea, activitatea Serviciului public de apă, canalizare și salubritate va fi eficientizată și nu vor mai fi probleme cu funcționarea sa. AGERPRES

12.11.2017
320 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Baile Tusnad
Balan
Borsec
Cristuru Secuiesc
Gheorgheni
Miercurea Ciuc
Odorheiu Secuiesc
Toplita
Toplita
Vlahita


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Harghita pentru ziua de azi.


 
Informatii din Harghita

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design