Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primaria vrea sa mute Zilele ZALAULUI in afara orasului

Primarul Ionel Ciunt

Zilele Zalăului, festivalurile gastronomice şi cele de muzică populară vor fi mutate într-o zonă de petreceri şi picnic ce va fi amenajată în afara oraşului, la capătul străzii 22 Decembrie, printr-o investiţie de peste 500.000 de lei. Cunoscută sub denumirea "Poienile Aghireş", zona va oferi petrecăreţilor o suprafaţă de aproape 10 hectare, unde se vor putea bucura de spectacolele de muzică şi dans, fără să mai fi blocată a circulaţia şi fără ca locuitorii din centrul municipiului să fie deranjaţi de gălăgia produsă de petrecăreţi.  

Au mai fost luate în calcul şi alte considerente importante, precum parcările – insuficiente oricum însă cu atât mai mult în perioadele în care se organizează evenimente mari -, aglomeraţia şi circulaţia în municipiu, în perioada desfăşurării unor astfel de evenimente cu participarea a mii de sălăjeni, ştiut fiind faptul că în astfel de situaţii, practic, întreg centrul municipiului este blocat.  

“Prin acest proiect am încercat să rezolvăm nu doar problema agrementului, a ieşirii la iarbă verde, dar şi a asigurării unei locaţii pentru spectacole, evenimente culinare sau Zilele Zalăului, pentru care am promis că vom găsi un loc de desfăşurare decent, potrivit, evitând astfel neplăcerile pe care le ştim cu toţii de peste două decenii", a precizat primarul Ionel Ciunt. Viitoarea zonă de picnic va dispune de o scenă de mari dimensiuni, utilităţile necesare, precum şi locuri de joacă, de relaxare, şi va deveni funcţională în 2019, scrie Adevarul.

24.01.2018
247 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Cehu Silvaniei
Jibou
Sig
Simleul Silvaniei
Zalau


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Sălaj pentru ziua de azi.


 
Informatii din Sălaj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design