Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primarii din Valea Jiului strang semnaturi pentru continuarea lucrarilor la DN 66 A Campu lui Neag-Herculane

Primarul Tiberiu Iacob-Ridzi

Primarii celor şase oraşe din Valea Jiului au început strângerea de semnături pe o petiţie prin care solicită Guvernului să aloce, în bugetul de anul viitor, banii necesari pentru continuarea lucrărilor la DN 66A Câmpu lui Neag-Herculane, apreciind că deschiderea acestei artere de transport va permite dezvoltarea economică a zonei.

Sperăm să strângem, până la 1 decembrie, cel puţin 30.000 de semnături pentru a susţine continuarea investiţiei la drumul naţional dintre Câmpu lui Neag şi Herculane. Vom înainta aceste semnături Guvernului pentru ca acest obiectiv de investiţii să fie cuprins la finanţare în bugetul de anul viitor. Este o investiţie care interesează pe toată lumea, pentru că va permite dezvoltarea turismului în zonă, a mediului de afaceri, în general, dar şi asigură o nouă legătură rutieră cu partea de sud a ţării“, a declarat primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi.

Cetăţenii care doresc să susţină, prin semnăturile lor, continuarea lucrărilor la drumul Câmpu lui Neag – Herculane, pot găsi tabelele la sediile primăriilor din Valea Jiului, începând de marţi.

Construcţia DN 66A a început în anul 2002, pe un fost drum forestier. Până în prezent s-au executat circa 20 de kilometri din drum, de la Uricani la Câmpuşel, în zona Parcului Naţional Retezat. Ultimul tronson al drumului, în lungime de 18 kilometri, ar fi trebuit finalizat în anul 2010, până la Izvoarele Cernei.

Proiectul a fost contestat în mai multe rânduri de organizaţiile de mediu care susţin că modernizarea drumului va afecta rezervaţiile naturale din zonă. AGERPRES

15.11.2017
17 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design