Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primarul BOTOSANIULUI vrea cresterea taxelor locale cu 18 la suta

Primarul Catalin Flutur

Cresterile de salarii si taierile de venituri obliga autoritatile locale sa majoreze taxele. Catalin Flutur, primarul liberal al municipiului Botosani, a anuntat ca va propune o crestere cu 18% a taxelor locale, propunere care trebuie sa treaca in Consiliul Local de majoritatea alesilor PSD.

"Incercam sa gasim solutii de salvare, sa putem functiona macar in cursul anului viitor si, de ce nu, acelasi lucru ar trebui sa ne gandim si pe anii 2019, 2020. Intr-o perioada destul de incarcata cu vesti pentru unii bune, pentru unii proaste, noua ne este foarte greu de a gandi un buget pe 2018, pentru ca nu este o predictibilitate pe buget", a declarat primarul Catalin Flutur

Edilul-sef spune ca aceasta crestere a taxelor locale, care au ramas la fel din 2013, va acoperi doar o parte din nevoile municipalitatii pentru anul urmator.

"Propunerea prezentata, care va fi sau nu adoptata de Consiliul Local, in urma unei dezbateri publice, este sa facem o crestere a taxelor si impozitelor locale cu 18 procente. Aceasta crestere nu ne permite mai nimic, este undeva la 30% din nevoile noastre", a precizat Catalin Flutur. Evenimentul

10.11.2017
290 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Botosani
Bucecea
Darabani
Dorohoi
Flamanzi
Saveni
Stefanesti


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Botoşani pentru ziua de azi.


 
Informatii din Botoşani

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design