Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primarul Catalin Chereches: "Urmeaza cea mai buna deszapezire din istoria municipiului BAIA MARE"

Primarul Catalin Chereches

Primarul Cătălin Cherecheș a susținut ieri, 8 noiembrie, o conferință de presă în care a vorbit, printre altele, despre cel mai sensibil subiect: deszăpezirea.

Având în vedere ceea ce s-a întâmplat anul trecut, primarul Cătălin Cherecheș, preluându-și mandatul în  10 mai 2017, a demarat lucrurile încă de atunci pentru a putea fi pregătit orașul pentru “cea bună deszăpezire din istoria municipiului Baia Mare”.

S-a depus documentația la ANRMAP  la sfârșitul lunii mai, documentația a fost aprobată doar la sfârșitul lunii august, deși aveau un termen legal de 20 de zile ca să aprobe documentația. Am așteptat momentul depunerii ofertelor, a existat o contestație a unei societăți comerciale interesată de acest  caiet de sarcini , respectiv  de această licitație, s-a suspendat procedura, lucrul acesta s-a întâmplat exact  în ziua în care trebuiau să se deschise ofertele. După ce s-a soluționat contestația și a fost respinsă această contestație , fiind în ultima zi de depunere, inteligentul sistem al statului român pentru licitații nu a mai putut fi repornit în ultima zi, deci nu a mai putut fi repusă pe rol licitația, aceasta a însemnat că a trebuit să o iau de la zero”, a declarat primarul Cătălin Cherecheș în cadrul conferinței de presă.

Cu toate piedicile tehnice, legislative și  procedurale , iată că săptămâna viitoare municipalitatea va semna un contract cu un ofertant care este pregătit de la utilajele adecvate lățimii drumurilor (bulevarde, străzi, străduțe), personal  aferent  și material derapant, inclusiv clorura de calciu:

Astăzi suntem în măsură să vă comunicăm că procedura de achiziție, respectiv procedura de licitație pentru închirierea de utilaje de deszăpezire, plus material antiderapant  și personal aferent este aproape de finalizare, este un ofertant care până în acest moment are toate condițiile îndeplinite și dacă e să mai răspundă  la câteva clarificări pe care le avem din punct de vedere tehnic, săptămâna viitoare, la începutul săptămânii , vom încheia  contractul pe care considerăm noi că îl merită Baia Mare.

Le comunic cetățenilor Municipiului Baia Mare că suntem perfect pregătiți pentru iarnă și  nu am nici o emoție că vom avea cea mai bună deszăpezire din istoria municipiului , din Baia Mare. Este o ambiție a mea personală să le arăt unora acest lucru,  altora că-mi fac datoria”, a menționat primarul, Cătălin Cherecheș. ActualMM

10.11.2017
135 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design