Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primarul Catalin Coman a fost ales in functia de presedinte al organizatiei PSD FALTICENI

Primarul Catalin Coman

Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, a fost ales, vineri, cu unanimitate de voturi în funcția de președinte al organizației PSD Fălticeni. La Conferința municipală de alegeri au fost prezenti 271 de delegați. În funcția de prim-vicepreședinte al PSD Fălticeni a fost ales deputatul Alexandru Rădulescu, mai fiind aleși șapte vicepreședinți ai filialei. 

La alegeri a fost prezent și fostul președinte al PSD Fălticeni, senatorul Ioan Stan, acesta ocupând în momentul de față funcția de președinte interimar al Organizației Județene Suceava a PSD. În cadrul ședinței, Ioan Stan a ținut să felicite noua conducere, subliniind faptul că întotdeauna va fi alături de organizația PSD din Fălticeni.

După ce le-a mulțumit social democraților din Fălticeni pentru încrederea acordată prin votul de astăzi, Cătălin Coman a spus că organizația pe care o conduce are ca obiectiv recâștigarea funcției de primar și a cel puțin 15 posturi de consilier local, din totalul de 19.

Coman a precizat că se va preocupa în continuare de promovarea și finalizarea proiectelor de dezvoltare ale municipiului, realizate atât cu bani de la bugetul local, cât și cu fonduri europene și guvernamentale.

Liderul PSD Fălticeni a făcut referire, în primul rând, la Spitalul Municipal, el declarându-se mulțumit de modul în care se derulează lucrările. 

„Mă bucur că astăzi s-a înregistrat un record de muncitori pe șantierul de la spital. Nu mai puțin de 127 de oameni au lucrat astăzi pe șantier, și sunt convins că investiția va fi finalizată. Este o coincidență fericită că acest lucru s-a întâmplat în ziua în care au avut loc aceste alegeri”, a declarat Cătălin Coman

El a mai spus că printre prioritățile sale se numără și realizarea de proiecte în domeniul infrastructurii și de modernizarea a unităților școlare din Fălticeni, relateaza SuceavaNews.

23.10.2017
113 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design