Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primarul Chereches sustine ca nicio clasa din scolile din BAIA MARE nu va disparea

Primarul Catalin Chereches

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că nicio clasă din şcolile aflate în subordinea primăriei băimărene nu va fi desfiinţată.

“Vom ataca acest ordin, care încalcă flagrant Legea educaţiei, în Contencios Administrativ şi sunt sigur că exemplul meu va fi urmat şi de alţi primari din ţară. În Baia Mare nu se va desfiinţa nicio clasă, indiferent de riscuri“, a subliniat Cătălin Cherecheş.

Primarul municipiului Baia Mare a precizat că a avut luni mai multe întâlniri cu reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Maramureş, dar şi cei din Sindicatului Liber din Învăţământ Maramureş pentru a discuta situaţia generată de Ordinul ministrului Educaţiei Naţionale, Liviu Marian Pop, emis pe 7 noiembrie 2017, care prevede creşterea costului standard pentru fiecare elev/preşcolar pentru învăţământul preuniversitar de stat, particular şi confesional acreditat, pentru anul 2018, de la 3.740 lei/an la 4.413 lei/an, fără a fi prevăzută şi o creştere alocată bugetului pe Educaţie.

Totodată, în cursul zilei de luni, primarul Cătălin Cherecheş a avut o întâlnire şi cu toţi directorii de şcoli, pe care i-a asigurat că ordinul Ministerului Educaţiei nu va fi aplicat în şcolile din municipiu. AGERPRES

 

23.01.2018
342 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design