Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primarul Chereches sustine ca nicio clasa din scolile din BAIA MARE nu va disparea

Primarul Catalin Chereches

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că nicio clasă din şcolile aflate în subordinea primăriei băimărene nu va fi desfiinţată.

“Vom ataca acest ordin, care încalcă flagrant Legea educaţiei, în Contencios Administrativ şi sunt sigur că exemplul meu va fi urmat şi de alţi primari din ţară. În Baia Mare nu se va desfiinţa nicio clasă, indiferent de riscuri“, a subliniat Cătălin Cherecheş.

Primarul municipiului Baia Mare a precizat că a avut luni mai multe întâlniri cu reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Maramureş, dar şi cei din Sindicatului Liber din Învăţământ Maramureş pentru a discuta situaţia generată de Ordinul ministrului Educaţiei Naţionale, Liviu Marian Pop, emis pe 7 noiembrie 2017, care prevede creşterea costului standard pentru fiecare elev/preşcolar pentru învăţământul preuniversitar de stat, particular şi confesional acreditat, pentru anul 2018, de la 3.740 lei/an la 4.413 lei/an, fără a fi prevăzută şi o creştere alocată bugetului pe Educaţie.

Totodată, în cursul zilei de luni, primarul Cătălin Cherecheş a avut o întâlnire şi cu toţi directorii de şcoli, pe care i-a asigurat că ordinul Ministerului Educaţiei nu va fi aplicat în şcolile din municipiu. AGERPRES

 

23.01.2018
218 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Baia Mare
Baia Sprie
Borsa
Cavnic
Dragomiresti
Salistea de Sus
Seini
Sighetu Marmatiei
Somcuta Mare
Targu Lapus
Tautii-Magheraus
Ulmeni
Viseu de Sus


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Maramureş pentru ziua de azi.


 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design