Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primarul IASIULUI, Mihai Chirica, s-a casatorit a treia oara

Primarul Mihai Chirica

Mihai Chirica, primarul Iasiului, s-a însurat, deși are 45 de ani, pentru a treia oară! A treia soție e însă, surpriză, o fostă colegă din primărie, Cristina Popa, cu 13 ani mai tânără. Cununia civilă ar fi avut loc la începutul acestei luni, la Târgu Neamţ, acolo unde locuieşte mama Cristinei Popa.

Cristina Popa a lucrat în Primăria Iaşi, la direcţia Proiecte Europene și are o relație cu primarul de aproape patru ani. Familia tinerei deţine o firmă de produse lactate. „Şi dacă s-au căsătorit, ce? Este treaba lor, relaţia lor, nu priveşte pe nimeni. Ştiu puţini oameni despre asta, ceremonia a fost condusă de primarul din Târgu Neamţ. Au avut puţini invitaţi, a fost alegerea lor să fie foarte discreţi. Au făcut totul fără mare petrecere", spune soacra primarului, Maria Popa. Aceasta deţine o afacere în comuna Urecheni din apropiere de Târgu Neamţ.

Într-o declaraţie de avere postată pe pagina Primăriei Iaşi în 2013, Cristina Popa menţionează că deţine mai multe proprietăţi în judeţul Neamţ, terenuri agricole şi intravilane, moştenite împreună cu mama sa. De asemenea, la acea dată, Cristina Popa avea în proprietate două apartamente în municipiul Iaşi, şi un altul în Târgu Neamţ, acesta din urmă fiind moştenit împreună cu Maria Popa. 

Cristina Popa a renunţat la funcţia de inspector de specialitate din Primăria Iaşi, lucrând acum în mediul privat. Mihai Chirica şi Cristina Popa aşteaptă un copil, noua soţie fiind însărcinată în luna a cincea. Chirica mai are trei copii din primele două căsătorii. Până în anul 2012, actualul primar a fost căsătorit cu Ana Maria Fodoreanu şi au împreună două fete. Totodată, Chirica a mai fost căsătorit cu Roxana Olăeru cu care are un copil, scrie ZiuaNews.

23.05.2017
365 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design