Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primarul Traian Ogagau: Cand am sa iau prima decizie gresita fata de locuitorii din SANGEORZ BAI, imi voi da demisia

Primarul Traian Ogagau

Aflat în plin scandal şi într-o tentativă de demitere, primarul oraşului Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, consideră că se află în centrul unui puci. Vă reamintim că aproape 3000 de sângeorzeni au adresat o cerere de suspendare din funcţie şi organizarea unui referendum pentru demiterea primarului de pe Someş. Motivele sunt, în viziunea edilului, nerealiste, acesta declarând: ”Dacă motivele ar fi reale, ar trebui să fiu inchis, nu în libertate”.

În ceea ce priveşte cele aproape 3000 de semnături, edilul sângeorzean are serioase dubii.  

Cred că oamenii nu au ştiut ce semnează, unii au crezut că semnează pentru construirea punţii, alţii împotriva capelei… De asemenea, mulţi dintre cei care se regăsesc pe liste sunt plecaţi din ţară, iar semnăturile seamănă foarte mult între ele. Am auzit că s-au dat şi bani, dar nu sunt sigur, sunt doar zvonuri”, ne-a declarat acesta.

Despre demitere, Traian Ogâgău consideră că este vorba despre un grup de interese supărat că a fost spart "cuibul".  

"Au văzut că se munceşte şi nu le place, în plus e vorba de un grup de interese care nu îşi mai poate face de cap pentru că le-am spart cuibul. Dacă se va ajunge la referendum, se va crea un precedent periculos şi orice primar va fi în pericol de a fi demis din a doua zi de mandat”, a  mai spus primarul din Sângeorz Băi

Ogâgău a trimis o solicitare către Autoritatea Electorală Permanentă pentru a se edifica cu privire la procentul celor care trebuie să se prezinte la urne pentru validarea referendumului, dacă acesta va avea loc. Oricum edilul din oraşul staţiune este decis ca în cazul unui aviz favorabil asupra cererii, să o conteste pe toate căile de atac posibile.

În perioada următoare, primarul sângeorzean este decis să scoată pe piaţă un ziar al sângeorzenilor de pretutindeni pentru a prezenta “exact ceea ce a găsit în Primărie şi ceea ce este acum”. Rasunetul

03.10.2017
121 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Beclean
Bistrita
Bistriþa Bârgãului
Lechinta
Nasaud
Sangeorz-Bai


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Bistriţa Năsăud pentru ziua de azi.


 
Informatii din Bistriţa Năsăud

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design