Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primarul din HERCULANE vrea sa ridice un turn pentru yoghini pe Platoul Coronini. Adeptii MISA ar fi principalii beneficiari

Primarul Cristian Miclau

Primarul oraşului Băile Herculane, Cristian Miclău, vrea să construiască un turn belvedere pe Platoul Coronini, acolo unde în fiecare primăvară adepţii MISA formează celebra spirală, în jurul datei de 1 mai. Edilul din Băile Herculane, Cristian Miclău, a declarat presei că îşi doreşte să atragă cât mai mulţi turişti în staţiune şi pentru a obţine asta şi-a propus să construiască un Turn Belvedere pe Platoul Coronini.

„Am considerat că Platoul Coronini se pretează la ceea ce ne dorim noi. Este un traseu uşor de parcurs, turiştii vor urca pe scări până în vârful turnului, gratuit, şi vor avea parte de cea mai frumoasă imagine a staţiunii. Soluţia tehnică va fi din structură metalică”, a declarat Cristian Miclău

În fiecare an, în jurul datei de 1 mai, mii de yoghini se adună în Băile Herculane pentru a participa la spirala MISA. În acea perioadă locurile de cazare sunt ocupate în proporţie de sută la sută, iar comercianţii din staţiune abia aşteaptă momentul când yoghinii ajung în Herculane deoarece le cresc vânzările. Practic, este perioada cea mai profitabilă din an, din punct de vedere economic, pentru Băile Herculane. 

Anul acesta aproximativ 3.000 de persoane au participat în perioada 26 aprilie - 7 mai la Tabăra MISA, pe Platoul Coronini din staţiunea Băile Herculane. 

“Când am venit prima dată, era un loc părăsit. Nu existau vile, nu existau hoteluri noi. Am contribuit la dezvoltarea staţiunii pentru că noi venim într-o perioadă scurtă cu un capital imens. Oamenii au observat acest potenţial şi l-au folosit”, a decarat pentru Adevarul, Costică Cojocaru, purtătorul de cuvânt MISA. 

Yoghinii vin în Herculane din 1993, în fiecare an. Au ales staţiunea cărăşeană pentru spatiul de cazare numeros, pentru Platoul Coronini, care le dă posibilitatea desfăşurării unor spirale în aer liber, dar şi pentru clima mediteraniană şi zona puternic ozonizată de la 800 de metri, similară cu cea de 3000 de metri, scrie Adevarul.

06.11.2017
110 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Banat

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design