Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primarul municipiului BAIA MARE anunta ca nu se vor majora taxele si impozitele locale in 2018

Primarul Catalin Chereches

Primăria municipiului Baia Mare a anunţat, pe pagina sa de socializare, că taxele şi impozitele locale nu vor fi majorate în anul 2018. Potrivit sursei citate, primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a propus consilierilor locali ca nivelul taxelor şi impozitelor locale pentru 2018 să fie menţinut la nivelul celor din anul 2017.

Vreau să spun tuturor că impozitele şi taxele locale pentru 2018 nu se majorează. Mai mult decât atât, vreau să menţionez că în 2015 spre exemplu, impozitele pentru clădirile rezidenţiale ale persoanelor fizice erau de 0,01%, iar în 2016 le-am scăzut. La fel am făcut şi în cazul persoanelor juridice. Aşadar propunerea mea şi a celor care alcătuiesc majoritatea în Consiliul Local este că impozitele şi taxele nu se majorează în 2018, a spus Cătălin Cherecheş.

Totodată, primarul municipiului Baia Mare a mai precizat că taxele pentru ocuparea domeniului public vor scădea în 2018 la jumătate faţă de nivelul actual.

Conform aceleiaşi surse, proiectul de hotărâre care stabileşte că anul viitor băimărenii vor plăti aceleaşi impozite şi taxe ca şi anul acesta va fi supus spre aprobare consilierilor Municipiului Baia Mare în cadrul unei şedinţe extraordinare a Consiliului Local, care va fi programată în zilele următoare. AGERPRES

22.12.2017
79 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design