Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primarul municipiului BOTOSANI propune reutilizarea locurilor de veci abandonate de rudele celor decedati

Primarul Catalin Flutur

Primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, propune reutilizarea locurilor de veci abandonate de rudele celor decedaţi. El a declarat că pe fondul crizei de locuri de înhumare a solicitat inventarierea mormintelor aflate în paragină, care vor fi concesionate din nou.

“Atât în cimitirul Pacea, cât şi în cimitirul Eternitatea există locuri de veci care nu mai au niciun aparţinător, care sunt părăsite, uitate, darămite să mai plătească cineva o concesiune. Am dispus să se facă o inventariere a acestor locuri de veci care nu sunt sub contract cu noi şi care nu mai au aparţinători, pe cineva care să le îngrijească, care sunt în paragină, să le putem folosi, să le atribuim altor persoane”, a afirmat Flutur. El susţine că măsura a fost luată în urma unor discuţii pe care le-a purtat cu protopopul de Botoşani, Lucian Leonte.

Familiile care vor concesiona locuri de veci în care există deja resturile pământeşti ale unor persoane vor fi obligate să facă o slujbă specială pentru pomenirea morţilor îngropaţi acolo şi, în acelaşi timp, să menţioneze pe monumentele funerare construite şi numele celorlalte persoane îngropate în acelaşi loc. AGERPRES

14.03.2018
327 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Botosani
Bucecea
Darabani
Dorohoi
Flamanzi
Saveni
Stefanesti


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Botoşani pentru ziua de azi.


 
Informatii din Botoşani

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design