Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primarul municipiului GIURGIU doreste sa poata veni la serviciu cu bicicleta electrica

Primarul Nicolae Barbu

Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a declarat că până la finalul acestui mandat de primar al oraşului va finaliza un traseu în lungime de 19 kilometri de piste de biciclete şi atunci va veni la serviciu cu bicicleta electrică.

Avem un proiect prin care în următorii doi ani de zile vom realiza în oraş 19 kilometri de piste pentru biciclete şi vreau să vă spun că în această vară când au venit în oraş cei de la Craiova cu bicicletele electrice am văzut acolo o bicicletă electrică, o bijuterie, şi vă garantez că după ce vor fi finalizate pistele de biciclete în municipiul Giurgiu, dacă nu voi veni la serviciu cu maşina electrică, pentru că vom avea un punct de încărcare motoare electrice chiar lângă Primărie, sigur voi veni cu o bicicletă electrică. Chiar dacă nu am mai mers demult cu bicicleta vreau să folosesc acest mijloc de transport pentru a da un exemplu, pentru că avem în vedere şi un proiect de mobilitate urbană în oraş în care pietonii au prioritate“, a declarat Nicolae Barbu.

El spune că în municipiul Giurgiu a fost demarat un proiect intitulat “Reţeaua de biciclete electrice”, iniţiat de Patronatul Local al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Calafat care a şi organizat în această vară la Giurgiu un tur promoţional cu biciclete electrice, pe ruta Giurgiu-Comana-Alexandria-Turnu Măgurele- Zimnicea- Giurgiu, iar la Giurgiu se va deschide o pistă transfrontalieră de biciclete între Giurgiu şi Ruse, Bulgaria.

Pe acest traseu Giurgiu-Ruse vor fi introduse în următorii doi ani de zile un număr de 120 de biciclete electrice care vor putea fi închiriate de iubitorii de drumeţii, o staţie de încărcare a bicicletelor electrice urmând să fie amenajată chiar în zona Primăriei municipiului Giurgiu şi cel puţin una la Ruse, Bulgaria. AGERPRES

21.12.2017
67 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Muntenia

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design