Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primarul municipiului SATU MARE a cerut tuturor institutiilor subordonate sa reduca bugetele cu 20 la suta

Primarul Kereskenyi Gabor

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a solicitat şefilor instituţiilor subordonate să reducă cu 20% cheltuielile cu materialele, afirmând că este un buget de austeritate, a informat instituţia pe reţeaua de socializare. Edilul a avut o întâlnire cu şefii serviciilor din cadrul aparatului de specialitate şi cu directorii instituţiilor subordonate pe tema bugetului pe anul 2018, care este “unul de austeritate, ca urmare a efectelor pe care le vor avea modificările fiscale făcute de Guvern”.

El le-a cerut tuturor să gândească măsuri concrete pentru reducerea cheltuielilor cu 20%. Unele instituţii au făcut deja şi consiliu de administraţie, dar toate sumele sunt foarte mari. Trebuie să fim foarte vigilenţi, trebuie să avem în vedere această nouă situaţie. Degeaba ne facem că plouă, că vom fi, sau unele instituţii vor fi, în luna septembrie în incapacitate de plată, vor ajunge la capătul fondurilor în ce priveşte chetuielile de personal şi n-o să mai avem de unde să suplimentăm aceste bugete, a declarat primarul.

De altfel, Consiliul Local al municipiului Satu Mare a majorat din acest an impozitele pe clădiri şi autoturisme cu 20% pentru a compensa pierderea financiară pe care o va suporta autoritatea locală după modificările fiscale adoptate de Guvern, pierderi estimate de primarul Kereskenyi Gabor la 34 de milioane de lei. AGERPRES

09.01.2018
94 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design