Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primarul municipiului SATU MARE a semnat contractul pentru construirea unui pod peste Somes

Primarul Kereskenyi Gabor

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a semnat pe 13 decembrie, la Bucureşti, contractul de finanţare pentru construirea unui al treilea pod peste râul Someş, investiţie de 128 milioane de lei. Din partea Guvernului României, contractul a fost semnat de Adrian Gâdea, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene.

Încheiem anul cu o veste mult aşteptată. Astăzi am semnat contractul de finanţare pentru investiţia ‘Pod peste râul Someş, amplasament str. Ştrandului’. Este un vis al sătmărenilor, care în sfârşit prinde contur, un vis care nu mai e doar un slogan electoral. Am fost singurul candidat la alegerile din 2016 care nu a promis construcţia celui de-al treilea pod peste râul Someş, chiar dacă am fost conştient de importanţa investiţiei pentru Satu Mare. Am preluat un proiect eşuat al fostului primar, cu trei licitaţii organizate la care nu s-a prezentat niciun ofertant. Dar, din iunie 2016 am făcut paşi concreţi şi hotărâţi în realizarea acestui obiectiv: a fost scos la licitaţie şi apoi finalizat proiectul tehnic al podului, a fost întocmit dosarul cu toate documentaţiile pentru a fi depus spre finanţare la Guvern. Totodată, a fost declanşată procedura de expropriere. Acum urmează să organizăm licitaţia, iar apoi să demarăm lucrările de construcţie‘, a declarat primarul Kereskenyi Gabor.

Valoarea totală a lucrării este de 128,4 milioane de lei, cofinanţarea din partea ministerului de resort fiind de 81,3 milioane de lei. AGERPRES

14.12.2017
89 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design