Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primarul orasului DABULENI, Aurel Bajenaru, a parasit PNL si a trecut la ALDE

Primarul Aurel Bajenaru

PNL primeşte o nouă lovitură: Aurel Băjenaru, primar al celebrei comune Dăbuleni, judeţul Dolj (una dintre cele mai mari din ţară, astăzi declarată oraş), care cîştigase alegerile locale din 2016 candidînd din partea PNL, a decis să părăsească partidul şi să se înregimenteze în ALDE, partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu!

Informaţia a fost furnizată de un Comunicat oficial al ALDE Dolj, în care preşedintele filialei, deputatul Ion Cupă, scrie: „Venirea primarului oraşului Dăbuleni alături de echipa ALDE Dolj reprezintă un lucru bun şi pentru noi şi pentru cetăţenii oraşului. Discuţiile pe care le-am avut cu domnul Băjenaru deschid un parteneriat pe termen lung pentru realizarea proiectelor demarate pentru dezvoltarea binemeritată a oraşului şi totodată pentru consolidarea organizaţiei noastre locale”.

Aurel Băjenaru a fost procuror general adjunct al Parchetului de pe lîngă Curtea de Apel din Craiova şi, după pensionare, s-a întors în comuna natală Dăbuleni, unde a devenit primar după alegerile din 2016, fiind unul din cei doi primari ai PNL din oraşele judeţului Dolj.

Lista primarilor PNL care au trecut la ALDE după alegerile din 2016 a fost deschisă de Gheorghe Popa, primarul comunei Mischii, care făcuse acest pas încă din ianuarie 2017. De atunci, mai mulţi primari PNL au decis să treacă a ALDE, Aurel Băjenaru fiind doar ultimul dintr-o listă care ar trebui să îngrijoreze conducerea PNL.

La alegerile locale din 2016, PNL cîştigase 30 de primării din cele 110 localităţi ale judeţului Dolj, în timp ce ALDE obţinuse doar una, în comuna Bucovăţ, scrie Cotidianul.

06.02.2018
197 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Oltenia

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design