Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Primele biciclete electrice ar putea fi date in folosinta cetatenilor municipiului ALEXANDRIA in acest an; Ajutoare de incalzire pentru cetatenii cu venituri mici

Primaria Alexandria

Locuitorii municipiului Alexandria ar putea închiria timp de trei ore, cu un euro, biciclete electrice, administraţia locală intenţionând să pună în practică până la sfârşitul anului în curs un proiect în acest sens, potrivit reprezentanţilor primăriei. Într-o primă etapă a proiectului este vorba de cinci biciclete electrice ce vor fi achiziţionate de municipalitate şi puse la dispoziţia cetăţenilor.

Noi sperăm ca până la finalul anului să fie puse la dispoziţia cetăţenilor. Pentru început, probabil, vor fi amplasate în Parc Pădurea Vedea. Din banii încasaţi vom achiziţiona alte biciclete. În acest fel, vom avea, în viitor, mai multe staţii, iar cetăţeanul poate pleca din zona Peco şi îşi poate lăsa bicicleta la piaţă fără a mai fi nevoie să se întoarcă în Peco” , a declarat şefa serviciului Administraţia Domeniului Public (ADP) din cadrul Primăriei Alexandria, Mioara Toţe.

Conform acesteia, proiectul, intitulat “Reţeaua de Biciclete Electrice”, face parte dintr-un acord al Consiliul Local Municipal Alexandria cu Asociaţia Romană pentru Industrie Electronică şi Software – filiala Oltenia şi Patronatul Local al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Calafat. În calitate de operator, municipiul Alexandria va beneficia gratuit de mijloacele pentru deplasare şi de staţia de încărcat. Pentru închirierea unei biciclete timp de trei ore, cetăţenii vor plăti o taxă de un euro.

Bicicletele electrice vor fi dotate cu GPS şi nu se vor închiria în zilele în care temperatura scade sub cinci grade Celsius, a mai spus reprezentanta Primăriei Alexandria. AGERPRES

Ajutorul pentru încălzirea locuinţei în perioada sezonului rece noiembrie 2017 – martie 2018 se acordă pe baza cererii şi a declaraţiei pe propria răspundere pentru acordarea unor drepturi de asistenţă socială, însoţite de acte doveditoare care atestă componenţa familiei, veniturile nete realizate de membrii acesteia în luna anterioară depunerii cererii, acte doveditoare privind locuinţa sau bunurile deţinute de aceştia, inclusiv în alte unităti administrativ-teritoriale, precum şi alte acte după caz. 

Potrivit infromaţiilor furnizate, pot beneficia de ajutorul pentru încălzirea locuinţei familiile sau persoanele singure al căror venit net mediu lunar/membru de familie, respectiv persoana singură este cuprins între 0 – 615 lei. Ajutoarele pentru încălzirea locuinţei cu energie termică se acordă şi pentru familiile al căror venit net mediu lunar/membru de familie este de maxim 786 lei, respectiv pentru persoanele singure al căror venit net lunar este de maxim 1.082 lei. 

Formularele tipizate reprezentând cererea şi declaraţia pe propria răspundere pentru acordarea unor drepturi de asistenţă socială vor fi puse la dispoziţia persoanelor interesate la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială din str. Dunării, nr. 139, iar termenul limită de depunere al acestora fiind 15 octombrie 2017”, anunţă Primăria, scrie Adevarul.

11.10.2017
662 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Alexandria
Rosiorii de Vede
Turnu Magurele
Videle
Zimnicea


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Teleorman pentru ziua de azi.


 
Informatii din Teleorman

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design