Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Proiecte de afaceri non-agricole pentru tineri, sustinute de primaria BAIA MARE

Primarul Catalin Chereches

Afacerile non-agricole susţinute prin Fondul Social European de Primăria municipiului Baia Mare vor asigura o creştere a locurilor de muncă din zona urbană destinate tinerilor, a declarat primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, prezent la demararea proiectului.

“Le doresc succes tuturor celor implicaţi în acest proiect. Îmi doresc foarte multă transparenţă şi o comunicare sinceră cu beneficiarii proiectului, cu tinerii în special, dar şi cu mediul de afaceri de la care putem să preluăm idei şi cu părţi din comunitate structurate pe asociaţii şi fundaţii civice. Îi încurajez pe cei din acest proiect să fie serioşi şi sinceri”, a spus Cătălin Cherecheş.

Implementarea planurilor de afaceri finanţate din Fondul Social European pentru cei care demarează o afacere înseamnă o finanţare nerambursabilă în sumă de 40.000 euro de fiecare iniţiativă.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Baia Mare, în cadrul proiectului vor fi finanţate un număr de 66 de afaceri în Regiunea de Nord Vest, majoritatea în judeţul Maramureş, respectiv municipiul Baia Mare, iar cheltuielile aferente înfiinţării şi funcţionarii afacerilor intră sub incidenţa ajutorului de minimis. Acordarea acestei finanţări se va realiza în baza unui contract de subvenţie.

Proiectul “AS NV – Antreprenoriat Sustenabil în regiunea de Nord Vest” este finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru toţi, Obiectivul specific 3.7: Creşterea ocupării prin susţinerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană.

Partenerii proiectului sunt Primăria municipiului Baia Mare, Centrul de Excelenţă pentru Resurse Comunitare SRL, Fundaţia Centrul pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Maramureş şi Intratest S.A. Bucureşti, având ca rol furnizarea de programe de formare profesională în domeniul antreprenorial şi oferirea de servicii de consultanţă pentru înfiinţarea şi funcţionarea întreprinderilor nou create. Valoarea totală a proiectului este de 16.330.538,30 lei. AGERPRES

19.03.2018
299 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design