Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Proiecte europene de reabilitare termica pentru 30 de blocuri din ZALAU

Primarul Ionel Ciunt

Un total de 30 de blocuri din Zalău, cu peste 1.000 de apartamente, sunt incluse de administraţia locală în proiecte de reabilitare termică ce beneficiază de finanţări europene de 3,4 milioane euro. În cadrul şedinţei ordinare de Consiliu Local de pe 25 ianuarie a fost aprobată documentaţia tehnico-economică privind creşterea eficienţei energetice pentru cinci blocuri de locuinţe din municipiul Zalău.

La această dată, avem un număr de 30 de blocuri, cu 1.062 de apartamente, pentru care s-au întocmit proiecte privind creşterea eficienţei energetice. Din cele 30 de blocuri, pentru 11 există deja contracte de finanţare semnate, iar pentru şase dintre acestea este încheiat contractul de lucrări. Celelalte 19 blocuri se află în diferite etape de evaluare, unele depuse la Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, altele urmează să fie depuse pentru finanţare“, precizează primarul Zalăului, Ionel Ciunt, într-o postare pe Facebook.

Potrivit aceleiaşi surse, valoarea totală a proiectelor privind creşterea eficienţei energetice a blocurilor de locuinţe este de 5,7 milioane euro, din care 3,4 milioane euro sunt din fonduri europene. AGERPRES

26.01.2018
223 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Cehu Silvaniei
Jibou
Sig
Simleul Silvaniei
Zalau


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Sălaj pentru ziua de azi.


 
Informatii din Sălaj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design