Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Proiecte europene de reabilitare termica pentru 30 de blocuri din ZALAU

Primarul Ionel Ciunt

Un total de 30 de blocuri din Zalău, cu peste 1.000 de apartamente, sunt incluse de administraţia locală în proiecte de reabilitare termică ce beneficiază de finanţări europene de 3,4 milioane euro. În cadrul şedinţei ordinare de Consiliu Local de pe 25 ianuarie a fost aprobată documentaţia tehnico-economică privind creşterea eficienţei energetice pentru cinci blocuri de locuinţe din municipiul Zalău.

La această dată, avem un număr de 30 de blocuri, cu 1.062 de apartamente, pentru care s-au întocmit proiecte privind creşterea eficienţei energetice. Din cele 30 de blocuri, pentru 11 există deja contracte de finanţare semnate, iar pentru şase dintre acestea este încheiat contractul de lucrări. Celelalte 19 blocuri se află în diferite etape de evaluare, unele depuse la Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, altele urmează să fie depuse pentru finanţare“, precizează primarul Zalăului, Ionel Ciunt, într-o postare pe Facebook.

Potrivit aceleiaşi surse, valoarea totală a proiectelor privind creşterea eficienţei energetice a blocurilor de locuinţe este de 5,7 milioane euro, din care 3,4 milioane euro sunt din fonduri europene. AGERPRES

26.01.2018
67 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Crişana

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design