Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Proiectul “Buzau 2030 - Un oras al cunoasterii si inovarii”, lansat in dezbatere publica


Proiectul “Buzău 2030- Un oraş al cunoaşterii şi inovării”, care vizează dezvoltarea economică, educaţională, socială şi culturală a municipiului reşedinţă de judeţ pentru următorii 12 ani, a fost lansat în dezbatere publică.

“La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc prima şedinţă lărgită cu toate cele patru comisii ale Consiliului de Dezvoltare a municipiului Buzău la care au fost purtate discuţii pentru adoptarea formei finale a viziunii ‘Buzău 2030- Un oraş al cunoaşterii şi inovării’, proiectul va fi supus dezbaterii publice timp de două luni, vor fi mai multe întâlniri cetăţeneşti şi adunări la care sperăm să participe cât mai mulţi tineri şi oameni cu experienţă pentru a da forma definitivă”, a declarat primarul Constantin Toma.

Acesta speră ca, în 2030, Buzăul să fie la nivelul oraşelor civilizate din Europa.

“Din păcate, România se dovedeşte incapabilă să lanseze un proiect de ţară pe termen mediu şi lung! Sper ca demersul municipalităţii să reuşească, iar în anul 2030 municipiul Buzău să fie la nivelul oraşelor civilizate din Europa, iar buzoienii să fie un pic mai fericiţi”, a mai declarat sursa citată. AGERPRES

07.02.2018
80 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Muntenia

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design