Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

RESITA: Urban Skate Park in Centrul Civic

Primarul Ioan Popa

Un proiect promovat de TNL Resita a gasit ecou la primarul Ioan Popa. Edilul este decis sa realizeze in Centrul civic un "urban skate park".

"Salut implicarea colegilor mei din Organizația de Tineret a PNL Reșița și avizul dat de Consiliul Local pentru amenajarea unui Urban Skate Park în Centrul Civic. Astfel de inițiative aștept de la toate grupurile de cetățeni din oraș. Reșița este orașul nostru, al fiecărui locuitor și putem să-l modelăm astfel încât cu toții să ne simțim confortabil în el. Să ne simțim ca acasă”, a declarat primarul.

Edilul sustine ca amenajarea noului spatiu nu va schimba substantial peisajul zonei centrale, ci va dinamiza arealul Centrului civic.

"Proiectul propus nu schimbă peisajul zonei ori al Centrului Civic, doar oferă tinerilor un spațiu care să-i provoace, dar și să-i relaxeze. Denumirea de skate park este una generică prin care se descrie un spațiu unde se practică sporturi precum skateboarding-ul, BMX riding-ul, rollerblading-ul etc. Similar, și în cazul proiectului de față, Urban Skate Park-ul va deservi multiple discipline. La crearea elementelor, a parcursurilor și traseelor din incinta parcului s-au avut în vedere toate gradele de performanță (începători, nivel mediu și avansați), chiar și posibilitatea organizării de competiții oficiale" - a declarat primarul Ioan Popa. [Sursa: Primaria Resita]

31.05.2017
524 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design