Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Reduceri ale unor impozite locale la RAMNICU VALCEA, dupa cresterile aprobate anul trecut

Primaria Ramnicu Valcea

Consilierii locali din Râmnicu Vâlcea au aprobat reducerea nivelului unor impozite locale care au fost majorate în luna decembrie. În decembrie 2017, o parte dintre impozitele pe clădiri şi terenuri din Râmnicu Vâlcea au crescut cu 30 până la 99%, iar în urma unor dezbateri locale, municipalitatea a decis reducerea nivelului creşterilor de impozite.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Râmnicu Vâlcea, Daniel Ionescu, a menţionat câteva dintre modificările taxelor şi impozitelor locale aprobate joi, arătând că, pentru un apartament cu două camere în zona A a municipiului, nivelul impozitului pentru 2018, aprobat în decembrie anul trecut, a fost cu 30% mai mare faţă de cel din 2017, iar după noile modificări, creşterea impozitului faţă de 2017 va fi de 20%.

Ionescu a mai spus că pentru o casă din zona A, cu o suprafaţă de 175 de metri pătraţi, creşterea impozitului aprobată în decembrie 2017 a fost de 36%, dar după modificările aprobate joi creşterea faţă de nivelul de anul trecut al impozitului va fi de 25%, adică pentru anul acesta se va plăti un impozit de 370 de lei, faţă de 294 lei cât a fost impozitul plătit pentru 2017.

Daniel Ionescu a mai precizat că persoanele care au plătit deja impozitele pentru 2018 la nivelul aprobat în decembrie 2017 fie pot primi diferenţa, fie pot alege ca diferenţa de bani să le fie contabilizată pentru plata impozitului din 2019.

Consilierii locali din Râmnicu Vâlcea au aprobat joi şi bugetul municipiului pentru acest an, estimat la 193,5 milioane lei.

Aproximativ 15% din bugetul local va fi destinat investiţiilor, printre acestea numărându-se modernizarea Arenelor “Traian”, continuarea lucrărilor de extindere a bulevardului Tineretului, alte investiţii în infrastructura rutieră etc. AGERPRES

16.02.2018
172 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Oltenia

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design