Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

SALAJ: Cooperarea economica si culturala, abordata de ambasadorul SUA intr-o intrevedere cu autoritatile locale

Ambasadorul SUA Hans Klemm

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, a avut luni, la Zalău, o întrevedere cu autorităţile locale şi judeţene, ce avut ca scop întărirea relaţiilor de colaborare economică şi culturală cu instituţiile şi autorităţile publice din judeţul Sălaj.

"Vizita în judeţul Sălaj a avut ca scop întărirea relaţiilor de colaborare economică şi culturală cu reprezentanţii instituţiilor şi autorităţilor publice din judeţul Sălaj. În acest context, membrii delegaţiei judeţului au prezentat avantajele competitive ale judeţului Sălaj din punct de vedere economic, turistic şi al deschiderii manifestate faţă de mediul de afaceri", se arată într-un comunicat de presă al Instituţiei Prefectului Sălaj.

Potrivit sursei citate, în discuţie au mai fost abordate teme legate de corelarea formării profesionale cu nevoile pieţei muncii, de paşii întreprinşi în dezvoltarea sectorului medical, precum şi de cooperarea româno-americană în domeniul economic.

La întâlnirea cu diplomatul american au participat prefectul judeţului Sălaj, Florin Florian, alături de preşedintele Consiliului Judeţean, Tiberiu Marc şi primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt.

Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, va fi prezent şi marţi la Zalău, urmând a participa la două evenimente.

Marţi dimineaţa, ambasadorul SUA va inaugura la Secţia de tineri şi adulţi a Bibliotecii Judeţene Sălaj Raftul America - American Shelf, reprezentând o donaţie de carte americană, pentru ca, ulterior, Hans Klemm să participe la evenimentele de marcare a Zilei Internaţionale a Holocaustului. AGERPRES

29.01.2018
172 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Cehu Silvaniei
Jibou
Sig
Simleul Silvaniei
Zalau


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Sălaj pentru ziua de azi.


 
Informatii din Sălaj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design