Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

SATU MARE: Finantare pentru amenajarea lacului artificial de la Luna Ses si reabilitarea unui spital

Pataki Csaba

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Pataki Csaba, şi secretarul de stat Adrian Ionuţ Gâdea au semnat la sediul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE) două contracte de finanţare pentru amenajarea lacului artificial de la Luna Şes şi modernizarea unui spital din judeţ, potrivit unui comunicat de presă transmis AGERPRES.

Proiectul “Alimentare cu apă potabilă a zonei Luna Şes şi înmagazinarea apei printr-o acumulare permanentă pentru tunurile de zăpadă” are o valoare de 2.905.255 lei (inclusiv TVA), iar proiectul “Reabilitare clădire Dispensar de Pneumoftiziologie (TBC) str. Ialomiţei nr. 1, Satu Mare” are valoarea de 2.976.209,71 lei (inclusiv TVA).

“Faptul că proiectele elaborate de Consiliul Judeţean Satu Mare s-au concretizat şi prin semnarea contractelor de finanţare înainte de sfârşitul acestui an este un real succes, care va aduce beneficii tuturor locuitorilor judeţului nostru. Mă bucur că şi ministerul de resort a considerat că aceste investiţii sunt importante pentru o dezvoltare echitabilă a tuturor zonelor din judeţul nostru. Semnarea ultimelor două contracte anul acesta va aduce beneficii turismului şi sistemului de sănătate din Satu Mare”, a declarat preşedintele CJ Satu Mare, Pataki Csaba.

Consiliul Judeţean Satu Mare a mai semnat în acest an cu MDRAPFE nouă contracte de finanţare care vizează reabilitarea a 63 de kilometri de drum judeţean. AGERPRES

20.12.2017
112 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design