Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

SATU MARE: Iluminatul de Craciun si targul costa municipalitatea 500.000 lei

Primarul Kereskenyi Gabor

Anul acesta oraşul va fi iluminat de Crăciun doar în zona centrală, acolo unde se vor şi concentra activităţile dedicate sărbătorilor de iarnă.

Ultima zi a lunii noiembrie va reprezenta şi prima zi de distracţie la târgul de Crăciun, pentru sătmăreni. Acesta îşi va deschide porţile deodată cu aprinderea iluminatului de sărbători din oraş, care vor da municipiului o altă înfăţişare. Ghirlandele de becuri de Crăciun vor rămâne aprinse până în data de 5 ianuarie.   

Faţă de anii anteriori, când se împodobeau brazi în toate cartierele, anul acesta sărbătoarea se va restrânge în zona centrală a municipiului Satu Mare.   

„Vor fi amplasaţi 2 brazi, la intrare în Piaţa Libertăţii şi în Piata 25 Octombrie. Diferenţa faţă de anii anteriori o va reprezenta tunelul de lumini, care a fost folosit în multe oraşe mari până acum. Acest tunel va avea o lungime de 51 metri, 3 lăţime şi 3 înălţime, şi va fi amplasat în Pasajul Coposu. Pentru tot ce înseamnă târgul de Crăciun şi iluminat de sărbători s-a suma de 500.000 lei, mai mult cu 20% decât anul trecut. Târgul de Crăciun va fi concentrat pe produse tradiţionale, căsuţe mai frumoase. Încurajăm şi acum meşterii populari să îşi vândă produsele în acele căsuţe, iar pentru a avea şi peste zi clienţi vom asigura muzica ambientală în târg.”, a afirmat primarul Kereskenyi Gabor.   

Ca şi la Festivalul Muzicii de stradă, şi la târgul de Crăciun, vor exista proiecţii de imagini pe clădirile din jurul locului de desfăşurare al evenimentului. Totodată, patinoarul, unul de 600 mp, se va deschide tot în 30 noiembrie şi va fi menţinut până în 18 februarie, în Piaţa 25, scrie Adevarul.

10.11.2017
121 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design