Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

SATU MARE: Primaria isi doreste sa modernizeze iluminatul public din tot orasul, printr-un proiect de 22 de milioane lei

Primarul Kereskenyi Gabor

Modernizarea iluminatului se doreşte să se realizeze prin Programul Operaţional Regional. Implementarea proiectelor ar reduce costurile cu iluminatul stradal cu 70%. Primăria municipiului Satu Mare are planuri mari în ceea ce priveşte iluminatul public stradal. După ce a împărţit oraşul în patru zone, pentru a putea crea mai uşor studiile tehnice în acest sens, primăria doreşte să modernizeze reţeaua electrică pe o distanţă de 350 de km.     

„Valoarea acestui proiect este de 22.109.733 lei. Acest poriecte dorim să le înaintăm pe POR. Dorim îmbunătăţirea sistemului de iluminat public în Satu Mare pentru a îmbunătăţi siguranţa cetăţeanului şi siguranţa traficului şi pentru a reda localităţii un aspect mai plăcut cu ajutorul luminii.”, a afirmat primarul Kereskenyi Gabor.     

Acesta mai afirmă că, după finalizarea lucrărilor de modernizare a iluminatului public, costurile municipalităţii cu iluminatul va scădea cu 70%.    

Ne propunem corpurile de iluminat vechi cu unele noi, tip led, precum şi montarea unor corpuri de iluminat noi, mai ales în acele parcări, unde au fost făcute proiectările, acolo urmează să montăm stâlpii şi corpurile de iluminat public.”, a mai afirmat edilul. Proiectul ce prevedere cele patru studii de fezabilitate, pentru cele patru zone din oraş, trebuie să treacă de votul consilierilor locali, scrie Adevarul.

29.03.2018
240 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design