Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

SATU MARE: Sistem de aparare impotriva grindinei, selectat pentru finantare din fonduri europene

Pataki Csaba

Proiectul unui sistem de apărare împotriva grindinei întocmit de către Consiliul Judeţean Satu Mare a fost selectat pentru finanţare din fonduri europene, urmând să fie semnat contractul, a anunţat preşedintele instituţiei, Pataki Csaba.

Proiectul prevede realizarea unui sistem transfrontalier de apărare în judeţele Satu Mare şi Szabolcs Szatmar Bereg din Ungaria. În judeţul Satu Mare vor fi montate 40 de tunuri care vor împrăştia în aer particule de iodură de argint în cazul avertizărilor pentru grindină. Valoarea totală a proiectului este de aproape 2 milioane euro, din care părţii române îi va reveni circa 1,3 milioane euro.

Consilierii judeţeni s-au întrunit în şedinţă extraordinară şi au aprobat modificările la buget solicitate de Agenţia de Dezvoltare Regională Nord Vest, astfel încât să poată fi semnat contractul de finanţare.

A fost selectat proiectul. Finanţarea judeţului este de 17.343,11 euro, era o diferenţă de 8,63 euro, acest lucru trebuie îndreptat prin această hotărâre de consiliu. Din cauza aceasta a fost urgenţă,să putem semna contractul de finanţare pentru acest sistem de apărare împotriva grindinei, a declarat Pataki. AGERPRES

29.01.2018
110 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design