Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Seful Directiei Dezvoltare Publica din Primaria BAIA MARE a demisionat. Primarul Chereches va ocupa temporar functia

Primarul Catalin Chereches

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a anunţat că se va ocupa temporar de Direcţia Generală Dezvoltare Publică, după ce directorul Vasile Barbul şi-a depus demisia, acestuia imputându-se faptul că vineri şi sâmbătă nu a asigurat corespunzător operaţiunile de deszăpezire în municipiu.

Potrivit lui Cherecheş, fostul director a refuzat să semneze un contract adiţional cu prestatorul de servicii, deşi primise avertizarea meteorologică de ninsori abundente, iar personalul administrativ aflat în subordinea Direcţiei a precizat că în loc de intervenţia a 30 de utilaje în stradă, timp de câteva ore s-a intervenit doar cu 5 utilaje, traficul rutier fiind serios agravat.

“Vreau să-i mulţumesc colegului meu Vasile Barbul, consider că este o etapă importantă care s-a încheiat în relaţia noastră din perspectivă administrativă. (…) A coordonat de-a lungul a zece ani reparaţiile de drumuri, salubrizarea, deszăpezirea şi câteva obiective de investiţii. Apreciez faptul că se face o separaţie între politic şi administrativ în cadrul primăriei, iar atâta vreme cât mi-am asumat în faţa băimărenilor proiecte şi un alt mod de lucru în privinţa abordării utilităţilor publice, abordarea relaţiei cu cetăţenii, consider că cei care gestionează aceste capitole trebuie să se raporteze la modul de lucru pe care l-am solicitat, dar şi, pe de altă parte, l-am garantat băimărenilor (…) Voi prelua conducerea pentru o anumită perioadă de timp a Direcţiei Generale Dezvoltare Publică până la numirea unui nou director”, a declarat Cătălin Cherecheş.

Primarul municipiului Baia Mare a arătat că operaţiunile de deszăpezire a urbei vor continua în funcţie de necesitate, iar operatorul economic va interveni la solicitarea administraţiei locale. Contractul de deszăpezire a municipiului Baia Mare are o valoare de peste 1,6 milioane euro.

Vasile Barbul a postat pe Facebook un mesaj prin care aminteşte activitatea sa în administraţie.

“Aş minţi să spun că îmi pare rău, dar tot la fel de mult aş minţi ascunzând faptul că nu m-am simţit confortabil în această postură niciodată. Azi sunt gata să o iau de la capăt şi chiar dacă nu va fi deloc uşor, nu mi-e frică să lucrez orice. Am încheiat (…) un capitol important din viaţa mea, am fost implicat în administraţia locală mult mai mult timp decât am crezut că va fi atunci când, în 1996, am ajuns consilier local şi apoi viceprimar opt ani la rând”, a menţionat în postarea sa Vasile Barbul. AGERPRES

05.03.2018
140 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design