Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Servicii de ''fiaker'' si la Brasov

Trasura la Salzburg
foto: domnuleprimar.ro
Octavian Aldea, un tanar din Scheii Brasovului, a reusit sa obtina aprobare de la Primarie pentru a oferi turistilor plimbari cu caleasca. Daca in orasele austriece acest mod pitoresc si inteligent de a scoate bani din turul centrului este bine inchegat de foarte mult timp, la Brasov trasurile parcurg abia primii metri.

Traseul exact va fi stabilit de Primarie, si va porni din centrul vechi al orasului si va continua prin Piata Unirii - Biserica Sf. Nicolae, terminandu-se la Pietrele lui Solomon, dupa parcurgerea unui traseu inca nu foarte exact definit prin Schei.

Trasurile, doua la numar si cei 6 cai pur-sange au costat in jur de 100.000 de euro. Astfel ca, nu e de mirare ca o tura cu caleasca va costa nu mai putin de 50 de euro!

Spre comparatie, la Viena sau la Salzburg, in Austria, o tura cu un "fiaker" costa 150 de euro pe ora, daca nu se solicita si alte servicii, cum ar fi ghid specializat (120 euro) sau catering. Acestea fiind spuse, concluzia ar fi ca la Brasov plimbarea cu trasura este la o treime din pretul practicat in Europa. Nu, nu este pentru buzunarele oricui. Dar cei care castiga lefuri bune in euro, se vor putea bucura de serviciile lui Octavian Aldea.

20.10.2008
651 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Transilvania

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design