Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Sondaj privind alocarea banilor publici, postat pe site-ul Primariei SFANTU GHEORGHE

Primarul Antal Arpad

Un sondaj de opinie privind domeniile şi proiectele cărora autorităţile locale ar trebui să le aloce mai mulţi bani în acest an a fost postat, luni, pe site-ul Primăriei Sfântu Gheorghe.

Cetăţenii municipiului sunt îndemnaţi să răspundă la peste 40 de întrebări, respectiv să evalueze pe o scară de la 1 la 5, în ordinea importanţei, câteva domenii şi investiţii aflate pe agenda autorităţilor locale.

"Am dori să vă cerem opinia despre importanţa celor mai mari categorii de cheltuieli ale oraşului, adică pe care categorie o consideraţi mai importantă sau mai puţin importantă. Astfel, vă rugăm să completaţi acest formular prin care puteţi să vă exprimaţi observaţiile în legătură cu diferite domenii şi categorii de cheltuieli care intră în bugetul local al municipiului Sfântu Gheorghe pe anul 2018. Scopul acestui chestionar este să evaluăm opinia dvs", se arată în mesajul postat pe pagina primăriei.

Data limită pentru completarea chestionarului este 6 februarie, acelaşi termen limită stabilit şi pentru formularea opiniilor şi propunerilor referitoare la proiectul bugetului local pe 2018, aflat în dezbatere publică.

Printre altele, cetăţenilor li se cere să evalueze importanţa celor patru teatre finanţate de Consiliul Local- teatrul maghiar "Tamasi Aron", teatrul românesc "Andrei Mureşanu", teatrul de mişcare "M Studio" şi teatrul de păpuşi "Cimborak", a Casei municipale de cultură şi a evenimentelor culturale organizate în oraş cu diferite ocazii, cum ar fi Zilele Sfântu Gheorghe.

De asemenea, li se solicită opinia şi cu privire la importanţa consolidării şi restaurării monumentelor istorice şi faţadelor clădirilor de patrimoniu, la finanţarea din bugetul local a bisericilor creştine, a proiectelor de tineret şi sport, întreţinerea bazelor sportive, a grădinilor, parcurilor şi zonelor verzi, a spaţiilor de agrement şi terenurilor de joacă pentru copii.

Chestionarul include şi întrebări legate de importanţa asistenţei sociale acordată persoanelor vârstnice şi finanţării căminului de bătrâni, a adăpostului de noapte pentru persoanele fără locuinţe, a adăpostului de câini, a cantinei sociale şi a creşelor pentru copii.

Nu în ultimul rând, cetăţenii trebuie să evalueze necesitatea construirii de noi locuinţe şi termoizolării blocurilor, modernizării şi întreţinerii iluminatului public, transportului în comun, reabilitării clădirilor instituţiilor de învăţământ şi dotării acestora, reparării drumurilor şi trotuarelor, construirii unei noi baze de înot, amenajării de noi locuri de parcare, reabilitării lacului de la gară şi sprijinirii întreprinderilor mici şi mijlocii. Agerpres

29.01.2018
223 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Contacteaza primaria ta!
Pentru a vedea sesizarile dintr-o anumita localitate, selectati localitatea din lista de mai jos. Daca localitatea care va intereseaza nu exista in lista noastra, atunci trimiteti un mesaj la adresa info@domnuleprimar.ro cu numele localitatii, judetul din care face parte si datele de contact ale primariei.
Va multumim.

Baraolt
Covasna
Intorsura Buzaului
Sfantu Gheorghe
Targu Secuiesc


Legenda
primar care a raspuns la cel putin o sesizare.
primar care nu a raspuns la nici o sesizare.

Nu exista publicatii in judetul Covasna pentru ziua de azi.


 
Informatii din Covasna

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design