Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Sprijin financiar pentru achizitionarea de centrale termice, acordat de CL GIURGIU

Primaria Giurgiu

Consilierii locali giurgiuveni au aprobat, în şedinţă extraordinară, acordarea de sprijin financiar în valoare totală de 21 de mii de lei pentru achiziţionarea de centrale termice unui număr de şapte persoane din oraş care au rămas unici consumatori în câte o scară sau bloc de locuinţe, racordaţi la centrala de furnizare a agentului termic în sistem centralizat.

“În ultimii ani, de la introducerea reţelei de gaze în oraş, mulţi consumatori casnici şi-au montat centrale de apartament şi s-au debranşat de la reţeaua de furnizare a agentului termic în sistem centralizat, motiv pentru care sunt înregistrate situaţii când pe câte o scară sau chiar un bloc de locuinţe a rămas câte un singur consumator de agent termic în sistem centralizat. În această situaţie, pentru a evita costurile mari pentru alimentarea cu agent termic doar pentru un consumator, în cadrul Consiliului Local Municipal, a fost luată decizia ca aceşti consumatori răzleţi şi fără posibilităţi materiale să fie sprijiniţi financiar de municipalitate pentru achiziţionarea de centrale de apartament“, a declarat preşedintele de şedinţă, consilierul municipal Ionuţ Barbu.

Consilierii locali municipali au aprobat acordarea de sprijin financiar pentru primele şapte dosare complete înregistrate la Primăria Giurgiu astfel încât, în această iarnă, aceşti consumatori nu vor mai fi alimentaţi cu agent termic de centrala termică a oraşului. Banii acordaţi de municipalitate sunt pentru achiziţionarea de centrale termice de apartament, racordarea la reţeaua de gaze urmând să se facă de fiecare solicitant în parte.

Potrivit datelor furnizate de compartimentul energie termică şi asociaţii de proprietari din cadrul Primăriei municipiului Giurgiu, aproximativ 60 la sută dintre consumatori din oraş mai sunt racordaţi la sistemul de încălzire în sistem centralizat din oraş, restul fiind racordaţi la reţeaua de gaze, având montate centrale de apartament. AGERPRES

07.11.2017
131 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design