Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

Statiile de incarcare a autovehiculelor electrice vor fi functionale din aceasta luna la SUCEAVA

Viceprimarul Lucian Harsovschi

Sucevenii care deţin autovehicule electrice vor avea posibilitatea să le alimenteze la staţiile de încărcare din oraş, care vor deveni funcţionale de la sfârşitul lunii, a declarat viceprimarul Lucian Harşovschi. El a precizat că utilizarea acestor staţii de încărcare, amenajate printr-un proiect finanţat din fonduri elveţiene, se va face gratuit, în baza unui card eliberat de Primărie, la cererea solicitantului.

“Sperăm ca până la sfârşitul lunii noiembrie să avem o staţie de încărcare sau măcar o parte din ele funcţionale, în aşa fel încât sucevenii care au optat să-şi achiziţioneze astfel de maşini electrice să aibă unde să le încarce. Îi îndemnăm pe oameni să vină la Primăria Suceava pentru a face formele legale să primească acele carduri, în aşa fel încât să poată să-şi încarce maşinile electrice la toate cele 28 de puncte de încărcare din municipiul Suceava ce vor fi funcţionale în perioada următoare“, a spus Harşovschi.

El a precizat că se intenţionează introducerea unei taxe pentru emiterea cardului, dar timp de cinci ani, serviciul de încărcare a maşinilor electrice va fi gratuit, curentul consumat urmând să fie achitat de primărie. AGERPRES

09.11.2017
50 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 


 
Informatii din Moldova

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design