Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  85,96% (147/171)
2.  Piatra Neamt
  74,47% (35/47)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  81,82% (18/22)
4.  Timisoara
  45,00% (18/40)
5.  Gherla
  100,00% (5/5)
6.  Targu - Jiu
  62,50% (5/8)
7.  Galati
  31,25% (5/16)
8.  Oradea
  57,14% (4/7)
9.  Voluntari
  75,00% (3/4)
10.  Pitesti
  11,11% (3/27)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Primaria CRAIOVA a alocat 9,36 milioane lei pentru constructia locuintelor incepute de firma chineza Ningjian Primăria Craiova a alocat în bugetul pe acest an suma de 9,36 milioane lei pentru continuarea lucrărilor la cartierul de locuinţe început în urmă cu trei ani de către firma chineză Shandong Ningjian Construction şi la care aceasta a renunţat în 2017 din cauza lipsei fondurilor, a anunţat primarul Mihai Genoiu. Potrivit edilului, cartierul va fi construit din bani de la buget ca un proiect social, în baza Legii 114, iar primele două imobile vor fi realizate în acest an, pe modelul lor urmând să fie realizate şi celelalte blocuri de locuinţe. (22.02.2018)
Nicolae Robu anunta schimbari majore in Serviciul de transport public al municipiului TIMISOARA Primarul Nicolae Robu a anunţat schimbări majore în cadrul Serviciului de Transport Public Timişoara (STPT-RATT) în maxim două luni, întrucât actuala conducere s-a dovedit a fi “deficitară pentru transportul public”, dar situaţia economică apropiată de starea de faliment a societăţii, din anul 2012, ar fi putut fi şi mai agravată dacă s-ar fi produs modificări la nivelul conducerii ei. Un recent sondaj comandat de primarul Nicolae Robu privind transportul în comun a arătat mari nemulţumiri pe ansamblu din partea timişorenilor. (22.02.2018)
Primaria municipiului GIURGIU va depune trei proiecte cu fonduri UE pentru eficientizarea iluminatului public Primăria municipiului Giurgiu va depune în acest an trei proiecte privind iluminatul public în oraş cu sisteme de iluminat pe led prin care se va putea obţine o economie la consumul de energie electrică de peste 70 la sută, au anunţat, miercuri, reprezentanţii instituţiei. Potrivit primarului Nicolae Barbu, unul dintre proiecte presupune montarea de lămpi cu led pe aleile dintre blocuri şi acest lucru ar fi însemnat cartografierea întregii zone şi atribuirea de denumiri fiecărei alei dintre blocuri, situaţie în care toţi locuitorii de pe strada Tineretului, o stradă importantă din oraş, ar fi trebuit să îşi schimbe actele şi documentele de identitate. (22.02.2018)


Cateva zeci de proprietari de imobile degradate, notificati de Primaria TULCEA ca risca sa plateasca impozite de 500 la suta Primăria municipiului Tulcea a notificat circa 40 de proprietari de imobile abandonate care vor plăti impozite de cinci ori mai mari, dacă nu vor repara ori consolida clădirile deţinute. Primarul municipiului Tulcea, Constantin Hogea, a declarat că angajaţii instituţiei au identificat până în prezent 47 de clădiri abandonate ale căror proprietari riscă să fie sancţionaţi, conform legislaţiei în vigoare. (22.02.2018)
Prejudiciu de peste 80.000 lei pentru bugetul PLOIESTIULUI, dupa ce primaria a cedat gratuit o investitie Bugetul Primăriei Ploieşti a fost prejudiciat cu suma de peste 80.000 de lei, după ce instituţia a cedat un obiectiv de investiţii, în mod gratuit, unei societăţi comerciale care furnizează gaze. Potrivit rapoartelor privind finanţele publice locale pe anul 2016 publicate de Curtea de Conturi, în cursul acelui an municipalitatea ploieşteană a plătit în mod nejustificat unei societăţi comerciale suma de 122.888,40 lei, drept contravaloarea unui obiectiv de investiţii care a fost preluat din momentul realizării lui cu titlu de drept de proprietate şi în mod gratuit de către societatea comercială, fără ca primăria să primească nimic în schimbul sumei respective. (22.02.2018)
SUCEAVA: Datoriile cetatenilor la incalzire au ajuns la circa un milion de euro Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a făcut un apel către sucevenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare să-şi achite datoriile restante înregistrate, în condiţiile în care soldul a ajuns la aproximativ un milion de euro. Lungu a precizat într-o conferinţă de presă că, în prezent, debitele populaţiei la plata facturilor la energia termică se ridică la 4,24 de milioane de lei. (22.02.2018)
Raportul Curtii de Conturi pe anul 2016 constata plati nelegale la Primaria CLUJ Raportul Curţii de Conturi pe anul 2016 arată că Primăria Cluj-Napoca a efectuat plăţi nelegale în valoare de peste 65 de milioane de lei, însă municipalitatea a anunţat că va contesta documentul în instanţă. La rândul lor, reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca au declarat că municipalitatea se află în procedură judiciară în instanţele de judecată şi îşi susţine contestaţia cu privire raportul Camerei de Conturi. (22.02.2018)
Primaria DEVA, prejudiciu de 9,6 milioane lei in anul 2016, potrivit unui raport al Curtii de Conturi Primăria Deva se află pe primul loc în judeţul Hunedoara în ceea ce priveşte prejudiciul şi abaterile financiare constatate de Curtea de Conturi în urma verificărilor efectuate pentru anul 2016, raportul instituţiei evidenţiind abateri financiare în sumă de 14 milioane lei şi un prejudiciu de 9,6 milioane lei. (21.02.2018)
Primaria TIMISOARA a pierdut definitiv procesul privind lipsa facilitatilor pentru persoanele cu dizabilitati la tramvaiele vechi Primăria Timişoara şi edilul-şef, Nicolae Robu, au pierdut definitiv procesul de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde au contestat o amendă aplicată de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, întrucât vechile mijloace de transport în comun nu au facilităţi pentru persoanele cu dizabilităţi iar noua flotă a serviciului public de transport este încă redusă. "Respinge recursul formulat de reclamanţii Municipiul Timişoara şi primarul municipiului Timişoara împotriva sentinţei civile din 18 noiembrie 2015 a Curţii de Apel Timişoara (...) ca nefondat. Definitiv", se arată miercuri pe site-ul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. În consecinţă, municipalitatea va trebui să achite amenda de 10.000 de lei. (21.02.2018)


Primarul TARGOVISTEI, Cristian Stan: Bugetul local din acest an este axat, in principal, pe sectiunea de dezvoltare; Locuinte pentru medici si cadre didactice vor fi construite prin ANL Bugetul local din Târgovişte este axat, în principal, pe secţiunea dezvoltare, în acest an urmând să se deruleze proiecte importante în infrastructură, a declarat primarul Târgoviştei, Cristian Stan. Consilierii locali din Târgovişte au aprobat, în şedinţa de marţi, în unanimitate, bugetul local. (21.02.2018)
<<   <   pagina 2 din 2114   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(41 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(16 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(10 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(6 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(5 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(2 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design