Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Sorin Gabrea, "arhitectul lui Sorin Oprescu”, a fost numit de Gabriela Firea consilier personal pe probleme de urbanism Arhitectul Sorin Gabrea, fostul președinte al Comisiei Tehnice de Urbanism în mandatul primarului Sorin Oprescu, dar și unul dintre proiectanții "autostrăzii suspendate", a fost numit de primarul Gabriela Firea consilier personal pe probleme de urbanism. Acesta este și membru în Comisia Tehnică de Urbanism a Primăriei Capitalei, forul unde se discuta cele mai importante proiecte imobiliare din Capitală, propunerea fiind făcută tot de primarul general. Sorin Gabrea are și un birou de proiectare - Western Outdoor - în ultimii ani acesta fiind unul dintre cele mai active de pe piață. (03.04.2018)
60.000 de puieti plantati degeaba de Primarie sau cum sa dai rateuri si pe gratis. Padurea Clujenilor s-a uscat si va fi reconvertita in parc Proiectul ratat, Pădurea Clujenilor va fi reconvertit în Parcul Tineretului. Timp de șase ani, an de an au fost plantați câte 10.000 de puieți pe bulevardul Muncii, dar rezultatele dorite nu au apărut. Copacii s-au uscat și zona s-a degradat. Din 2014, terenul este în paragină. Abia anul acesta, conducerea Primăriei s-a gândit că zona ar trebui reparată. (02.04.2018)
Primaria TIMISOARA vrea sa recumpere cu 470.000 de euro o cladire pe care a vandut-o in 2004 cu 100 de lei Un spaţiu de 374 de metri pătraţi din centrul Timişoarei, proprietate a PNŢCD, este scos la vânzare pentru suma de 470.000 de euro. Spaţiul a aparţinut Primăriei Timişoara şi a fost vândut partidului, în 2004, cu 100 de lei. Primarul Timişoarei vrea să răscumpere spaţiul. Consiliul Local Timişoara se întruneşte marţi în şedinţă. (02.04.2018)


Taximetristii din doua judete se bat pentru clienti. Primaria LUGOJ a solicitat interventia politistilor Firmele de taxi din Lugoj, judeţul Timiş, au cerut reprezentanţilor administraţiei locale să intervină şi să stopeze cursele unei societăţi din Caransebeş, care a semnat un contract cu o multinaţională şi a început să opereze şi pe teritoriului judeţului Timiş. Solicitarea taximetriştilor lugojeni vine după ce, în ultimele săptămâni au observat tot mai mulţi colegi de-ai lor, de la o firmă din judeţul vecin, Caraş-Severin, pe străzile oraşului. (02.04.2018)
BUZAU: Emotii pentru proprietarii vilelor dintr-un nou cartier. Procesul fostului primar le-a dat peste cap situatia juridica a terenurilor pe care isi au casele Domneşte incertitudinea printre locatarii celui mai nou cartier al Buzăului, Orizont. Deşi au cumpărat sau au concesionat de la Primărie terenurile pe care au fost construite casele, proprietarii au aflat că aceste contracte ar putea deveni nule. Asta, după ce instanţa care l-a judecat pe fostul primar a anulat actul prin care s-a făcut trecerea terenului pe care este construit cartierul Orizont, de la Staţiunea de Cercetare către Primărie. (02.04.2018)
Primaria FOCSANI a semnat contractele de finantare pentru reabilitarea a cinci strazi din municipiu Finanţarea este asigurată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală şi are o valoare de aproximativ 3,3 milioane de lei. Vineri, 30 martie 2018, au fost semnate contractele de finanţare pentru mai multe dintre străzile aflate pe lista noastră de investiţii pentru anul în curs, aprobate în cadrul Programului naţional de dezvoltare locală, pentru judeţul Vrancea, în perioada 2017-2020. Primul contract prevede alocarea unei finanţări în sumă totală de 648.694,55 lei pentru realizarea obiectivului de investiţii “Refacere infrastructură strada Poligonului”. (02.04.2018)
A inceput peticirea strazilor in BACAU. Ce artere se vor repara in perioada urmatoare; Municipiul fara apa - conducta magistrala care alimenteaza orasul a fost avariata de o alunecare de teren În data de 26 martie a fost semnat contractul de lucrări, de întreţinere a străzilor şi parcărilor, între Municipiul Bacău şi S.C. Societatea de Servicii Publice Municipale Bacău S.A., în valoare de un milion de lei, cu tot cu TVA. În graficul lucrărilor sunt incluse, până în prezent, 48 de străzi din oraş, afectate după anotimpul rece, de uzură şi traficul rutier. În cadrul contractului sunt prevăzute lucrări de întreţinere, de plombare a suprafeţelor carosabile şi necarosabile, cu mixtură stocabilă dar şi lucrări de întreţinere a aleilor, străzilor şi parcărilor, cu mixtură la cald. (02.04.2018)
Robert Negoita propune ca societatile care vor contracte cu statul sa-si faca publice tarifele Edilul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a propus ca societăţile care vor contracte cu statul să-şi facă publice tarifele, militând pentru o unitate centralizată de achiziţii publice, dar care să nu fie obligatorie pentru autorităţi. Edilul mai propune o instituţie independentă în România care să verifice eligibilitatea unei societăţi o dată pe an. (02.04.2018)
ORAVITA: Tun imobiliar cercetat de DNA Primăria Oravița a câștigat într-o zi 78.000 euro, prin vânzarea unui teren de 3.500 mp, dar, în aceeași zi, a pierdut 312.000 euro, prin revânzarea aceluiași teren. Primarul de atunci al orașului cărășan zice că n-a știut nimic despre dubla tranzacție și aruncă pisica în curtea Comisiei de licitație de la Primăria Oravița. DNA, Serviciul Teritorial Timișoara, a deschis un dosar penal în care încearcă să afle de ce a dat primăria orăvițeană cu piciorul la 312.000 euro. (02.04.2018)


Primaria Sectorului 1 va steriliza gratuit 500 de caini si 500 de pisici de pe raza administrativa Primăria Sectorului 1 va demara un program de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor de rasă comună şi a metişilor acestora, aflaţi în proprietatea persoanelor fizice, potrivit unei hotărâri adoptate de Consiliul Local Sector 1 în ședința din 29 martie. Programul va include sterilizarea a 500 de câini şi 500 de pisici. Operațiile de sterilizare gratuită a celor 500 de câini şi 500 de pisici vor fi efectuate de către medici veterinari de liberă practică. (02.04.2018)
<<   <   pagina 2 din 2134   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design