Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  92,56% (112/121)
2.  Piatra Neamt
  86,67% (26/30)
3.  Gherla
  100,00% (20/20)
4.  Pitesti
  51,43% (18/35)
5.  Bucuresti - Sect. 4
  69,57% (16/23)
6.  Timisoara
  41,18% (14/34)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  92,31% (12/13)
8.  Voluntari
  75,00% (9/12)
9.  Galati
  40,00% (6/15)
10.  Hunedoara
  36,36% (4/11)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
TIMISOARA va deveni capitala europeana a circului. Orasul va gazdui anul viitor un mare festival international de circ cu tema: migrantii care isi cauta un camin Călătoria spre Timişoara 2021, Capitală Europeană a Culturii, începe prin miracolul, emoţia şi ingeniozitatea circului contemporan. Spectacolul oferit de suedezii de la Circus Cirkör, veniţi în premieră în România, este primul eveniment public de mare anvergură al asociaţiei Timişoara Capitală Culutală Europeană 2021. (21.11.2017)
Primarul din BAIA DE ARAMA, condamnat la patru ani de puscarie pentru instigare la infractiunea de taiere de arbori din fondul forestier national Primarul de la Baia de Aramă, care a tăiat ilegal o pădure ca să facă un patinoar şi o pârtie de schi, a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare. Edilul este acuzat de săvârşirea infracţiunii de instigare la infracţiunea de tăiere de arbori din fondul forestier naţional. Sentinţa poate fi atacată în termen de 10 zile de la comunicare. (21.11.2017)
Judecatoria DEVA a validat alegerea in functie a noului primar al municipiului O instanţă a Judecătoriei Deva a validat, pe 20 noiembrie, alegerea în funcţie a noului primar al municipiului, Florin Oancea (PNL), după ce acesta a câştigat scrutinul parţial organizat pe 5 noiembrie. Decizia instanţei survine după ce echipa candidatului a publicat în Monitorul Oficial raportul detaliat al cheltuielilor electorale efectuate de acesta, îndeplinind astfel condiţiile impuse de lege. (21.11.2017)


Consilierii locali din GIURGIU au aprobat predarea unui teren Ministerului Dezvoltarii, pentru construirea unei sali de sport Consilierii locali giurgiuveni au aprobat pe 20 noiembrie, în şedinţă extraordinară, predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, prin Compania Naţională de Investiţii, un teren în suprafaţă de nouă sute de metri pătraţi din municipiu, în vederea realizării unei săli de sport pentru elevii de la şcoala numărul şapte. (21.11.2017)
Primarul Sectorului 1 ameninta cu abandonarea gunoaielor pe strazi, daca oamenii nu le arunca selectiv: "Cand se vor vedea cu gunoiul la usa, vor fi mai responsabili” Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Dan Tudorache, a anunţat, luni, că peste şase luni nu se vor mai ridica gunoaiele pentru cetăţenii care nu învaţă să colecteze selectiv deşeurile. „Am început o campanie de conştientizare a cetăţenilor în ceea ce priveşte colectarea selectivă a gunoaielor din sectorul 1 al Capitalei, pentru că aşa cum este situaţia acum, nu mai putem accepta. Astfel, le dăm cetăţenilor o perioadă de şase luni de graţie, în care să înveţe să colecteze selectiv, altfel, nu mai ridicăm gunoaiele de pe străzi.”, a declarat, luni, primarul Sectorului 1, Dan Tudorache. (20.11.2017)
PSD si ALDE voteaza diferit proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi PSD şi ALDE votează diferit proiectul privind alegerea primarilor în două tururi, a anunţat luni Călin Popescu Tăriceanu, acesta spunând că în ciuda votului coaliţie este la fel de stabilă. "Am avut o şedinţă de coaliţie, am discutat şi despre modul în care vom vota pe propunerea referitoare la alegerea primarilor din două tururi. ALDE suţine ideea votului în două tururi pentru alegerea primarilor. Primarii ALDE în funcţie ar prefera un singur tur, dar noi credem că este mai bun pentru noi şi este şi un exerciţiu democratic", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE. (20.11.2017)
Reprezentantii Primariei BUZAU vor achizitiona 15 apartamente in vederea mutarii chiriasilor din Centrul istoric Reprezentanţii Primăriei municipiului Buzău vor achiziţiona de pe piaţa liberă 15 apartamente în care vor fi mutaţi actualii chiriaşi din mai multe clădiri situate în Centrul istoric al oraşului, în vederea restaurării zonei. Potrivit viceprimarului municipiului Buzău, Ionuţ Apostu, iniţiativa aparţine primarului Constantin Toma, iar clădirile eliberate de cele 15 familii vor fi restaurate de către municipalitate. (20.11.2017)
Viceprimarul Capitalei, Tomnita Florescu, anunta ca Planul Urbanistic General va fi gata in 2018 Viceprimarul Michaela Tomniţa Florescu a dat asigurări că Planul Urbanistic General revizuit al Capitalei va realizat până în 2018. “Vreau să vă asigur din partea Primăriei Generale că master planul Bucureştiului, Planul Urbanistic General, va fi gata în 2018. Este o abordare nouă, un PUG dinamic, adică acţionează şi reacţionează în funcţie de stimuli, dar în acelaşi timp reglementează”, a precizat ea, în cadrul forumului “Piaţa imobiliară. Perspective pentru România în 2018“, organizat în cadrul Salonului Imobiliar Bucureşti. (20.11.2017)
Fostul primar al orasului NAVODARI a scapat de inchisoare Judecătorii Curţii de Apel Constanţa au decis achitarea lui Tudorel Calapod, fostul primar al oraşului Năvodari, dar şi a fostului consilier local Stere Sponte. În primă instanţă, cei doi au fost condamnaţi la câte patru ani de executare. Cei doi au fost acuzaţi că ar fi subevaluat intenţionat o suprafaţă de teren din Mamaia Nord. (17.11.2017)


CLUJUL si-a lansat oficial candidatura pentru a deveni ”Oras European al Sportului” Comisia de nominalizare, formată din reprezentanți ai Cehiei, Italiei, Poloniei, Spaniei și Olandei, condusă de Hugo Alonso, secretarul general al ACES Europe (European Capitals and Cities of Sport Federation), a fost prezentă, vinei, 17 noiembrie, la Cluj-Napoca pentru a vedea la fața locului infrastructura sportivă a municipiului. ”Atuurile municipiului Cluj-Napoca în obținerea titlului de Oraș European al Sportului se referă pe de o parte la infrastructura excelentă deja existentă pentru toate ramurile sportive, precum și la perspectivele de dezvoltare ale acesteia în anii următori. De asemenea, Clujul are un istoric în găzduirea unor evenimente sportive de relevanță internațională, precum FedCup, Campionate Europene de Gimnastică, Baschet, Karate. Și nu vrem să ne oprim aici.”, a spus viceprimarul municipiului, Dan Tarcea. (17.11.2017)
<<   <   pagina 2 din 2069   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(31 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(9 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(9 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(9 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(7 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(4 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(4 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design