Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Retrocedari 100% la Primaria Sfantu-Gheorghe Primaria municipiului Sfantu-Gheorghe a rezolvat problema retrocedarilor in proportie de aproape 100%. In jur de 500 de persoane care au depus cereri de retrocedare vor primi despagubiri. (19.06.2007)
Lupta pentru apa la Targu Neamt Furnizarea apei potabile in orasul Targu Neamt ar urma sa fie facuta de compania judeteana Apa Serv, cu sediul la Piatra Neamt, conform unei hotarari recente a Consiliului Judetean Neamt. Apa Serv SA ar urma sa administreze, timp de 25 de ani, prin concesionare directa, serviciul de alimentare cu apa, precum si a bunurile imobile si mobile aferente sistemului din zona Targu Neamt. (19.06.2007)
Primaria Constanta castiga in Justitie taxa de bariera la intrarea in Mamaia Prefectura a pierdut procesul cu Primaria Constanta, ceea ce inseamna ca toate taxele speciale vor fi aplicate. Prefectura Constanta a atacat in contencios hotararea privind taxele speciale pentru liniste, folosirea tramei stradale, pentru statiile de telefonie mobila, iragatii si intrarea in statiunea Mamaia. (19.06.2007)


Tensiuni in UDMR din pricina Primariei Targu-Mures Candidatura pentru fotoliul de primar al municipiului Targu-Mures la alegerile din 2008 starneste patimi in UDMR. Viceprimarul municipiului Targu-Mures, Sandor Csegzi , sustinut de maghiarii din circumscriptia XIII-a, una dintre cele mai puternice din oras, considera ca liderii UDMR au incalcat statutul Uniunii atunci cand, in 9 iunie, au anuntat ca Laszlo Borbely este viitorul candidat pentru Primaria municipiului. (19.06.2007)
Buget pentru Zilele Sucevei Editia din acest an a Zilelor Sucevei va avea trei locatii principale: zona centrala a orasului, platoul Cetatii de Scaun si zona din apropierea Bisericii Sfantul Andrei din cartierul Burdujeni. La acestea se vor adauga locatii precum sediul Primariei, sala Dom Polski, stadionul Areni, Galeria de Arta "Ion Irimescu" si Aeroportul "stefan cel Mare". (19.06.2007)
Troleibuze ultimul racnet la Timisoara Timisorenii vor beneficia pana la finele acestui an de cele mai civilizate conditii de transport in comun. Divizia Skoda Electric a anuntat ca anul acesta va livra primele troleibuze, din comanda de 50 de bucati inaintata companiei cehesti de catre Regia de Transport in Comun Timisoara. (19.06.2007)
Primaria Timisoara a pus "ochiul" pe timisoreni Primaria Timisoara va monitoriza 18 intersectii din oras cu camere de luat vederi, iar proiectul pus in practica trece peste decizia Consiliului Local. (19.06.2007)
Consilierii Braşovului, săraci lipiţi în declaraţiile de avere Nişte nevoiaşi bătuţi de soartă, care n-au de nici unele, dorm sub cerul liber şi se hrănesc cu aer – aşa arată, în declaraţiile de avere, cei mai mulţi dintre consilierii Braşovului şi directo­rii din primărie. Într-un dispreţ total al legii, care îi obligă să-şi actualizeze anual zisele declaraţii, „amărăştenii” - unii dintre ei aflaţi în topul bogaţilor Braşovului, cu averi sporite an de an – figurează şi acum pe site-ul primăriei de sub Tâmpa doar cu declaraţiile din 2005 şi acelea pline de inadvertenţe şi de omisiuni. (18.06.2007)
Primarul Gutău, bombardat on-line Pe link-ul “domnule.primar.ro“, considerat util în colaborarea primar-cetăţeni, Mircia Gutău, primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, primeşte sesizări cu duiumul. De răspuns, nu le-a răspuns încă în acest an. Bine ar fi ca măcar să le fi citit. Sunt probleme cetăţeneşti reale, care l-ar ajuta să ajungă la sufletul oamenilor, aşa cum îşi doreşte. (18.06.2007)


Consilierul Ivan, traficant de carburant Momentan încă nu se ştie ce fel de combustibil s-a deversat ilegal în depozitul primăriei, dar se bănuieşte că ar fi vorba despre un amestec de motorină şi CLU, numit în limbajul traficanţilor carcalete. Ianculovici a dat cu subsemnatul la poliţie, însă susţine că a fost vorba doar de o mână de ajutor oferită şoferului: i se defectase vana şi trebuia golit combustibilul. (18.06.2007)
<<   <   pagina 2065 din 2134   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design