Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  92,56% (112/121)
2.  Piatra Neamt
  86,67% (26/30)
3.  Gherla
  100,00% (20/20)
4.  Pitesti
  51,43% (18/35)
5.  Bucuresti - Sect. 4
  69,57% (16/23)
6.  Timisoara
  41,18% (14/34)
7.  Bucuresti - Sect. 6
  92,31% (12/13)
8.  Voluntari
  75,00% (9/12)
9.  Galati
  40,00% (6/15)
10.  Hunedoara
  36,36% (4/11)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Primarul Ovidiu Brailoiu, acuzat voalat de coruptie Circ de voie, X si 0 intre doua proiecte de hotarari votate, glume, amenintari cu ingradirea acesului presei in sala (ma rog, in cele doua camarute mititele din podul Primariei).

Toate acestea constituie o imagine familiara? Ei bine, da, este vorba despre o noua sedinta de Consiliu Local Eforie, la care, ca de obicei (ca dupa aceea au grija unii sau altii sa dea raportul unde trebuie), din partea mass-media constantene a participat doar reprezentantul cotidianului „Replica” de Constanta. (03.04.2006)
2 milioane euro. Furt pe fata in Piata Garii Consilierii locali ai Sibiului au votat in unanimitate proiectul initiat de primarul Klaus Johannis privind marirea cheltuielilor pentru Piata Garii cu 2,2 milioane de euro. (31.03.2006)
Circulatie rutiera supravegheata prin sistem de camere video Circulatia rutiera in patru puncte aglomerate ale municipiului Medias (judetul Sibiu) va fi supravegheata printr-o retea de camere video ce vor fi instalate in perioada urmatoare. Centrul Regional pentru Siguranta Rutiera "Prosigur", in colaborare cu Primaria, va instala patru astfel de camere de supraveghere a traficului pe soselele aglomerate din localitate. (30.03.2006)


Istoria ar putea revigora turismul, Muzeul "Callatis" - intr-o continua amorteala Centrul Cultural Mangalia nu este singura institutie publica din oras care lancezeste de ani buni. In aceasta situatie se afla si Muzeul de Arheologie "Callatis", a carui activitate nu se face remarcata la nivel local. Desi s-ar putea implica periodic intr-o serie ampla de actiuni care sa promoveze muzeul, inclusiv in afara granitelor tarii, conducerea acestuia se rezuma la proiecte fade, fara rasunet. In aceasta perioada, de exemplu, singurul proiect derulat de muzeul din Mangalia vizeaza un protocol incheiat la sfarsitul lunii trecute la Calarasi. (29.03.2006)
La Primăria Sectorului 1 a fost lansat Ghidul Practic - Comunicarea în situaţii de Urgenţă Miercuri, 29 martie ac., în Sala de Consiliu a Primăriei Sectorului 1, a avut loc seminarul cu tema: “ Comunicarea în situaţii de urgenţă: transparenţă şi credibilitate”, prilejuit de lansarea Ghidului Practic “Comunicarea în situaţii de urgenţă”. Ghidul este destinat comunicatorilor din cadrul Sistemului Naţional de Management al Situaţiilor de Urgenţă. Acest eveniment a fost organizat de Primăria Sectorului 1, Centrul de Perfecţionare în Comunicare din cadrul Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice SNSPA şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. (29.03.2006)
Bacaul, ca dupa razboi Strazi sparte, noroi si multa, multa apa. Asa arata municipiul Bacau dupa ce a reusit sa scape dintr-o iarna deosebit de grea. Arterele de circulatie sunt albe, semn ca primarul Bacaului n-a gasit nici o alta “solutie” ca orasul lui Bacovia sa nu arate ca o salina. Cand se va indura municipalitatea sa se ingrijeasca de strazile Bacaului? (28.03.2006)
Comunicarea în situaţii de urgenţă: transparenţă şi credibilitate Centrul de Perfecţionare în Comunicare din cadrul Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice SNSPA, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă şi Primăria Sectorului 1 organizează seminarul Comunicarea în situaţii de urgenţă: transparenţă şi credibilitate, prilejuit de lansarea Ghidului practic Comunicarea în situaţii de urgenţă, pentru uzul comunicatorilor din cadrul Sistemului Naţional de Management al Situaţiilor de Urgenţă din România. (28.03.2006)
Odiseea parcărilor în instanţă Din multitudinea de contracte păguboase încheiate de-a lungul vremii de Primăria Bistriţa cu diferiţi agenţi economici sare-n ochii cel încheiat cu SC Transelectronic Import-Export SRL pentru amenajarea şi exploatarea parcărilor din municipiu. Contractul a fost semnat în 2000, pe timpul mandatului de primar al lui Pavel Popescu, pentru o perioadă de 10 ani. (27.03.2006)
Pentru ca strica imaginea hotelului Iaki, Vecinul lui Hagi a ramas fara autorizatie In urma cu o saptamana, mai precis pe data de 14 martie a.c., cotidianul „Replica” aducea, pentru prima data in atentia opiniei publice, o situatie cel putin ciudata, amuzanta chiar, a carei arie de desfasurare (daca se poate spune asa) era localizata in spatele hotelului Iaki, care ii apartine nimanui altcuiva decat lui Gheorghe Hagi. (24.03.2006)


Functionar public al Primariei Braila acuzat de calomnie In data de 5 ianuarie 2006 a avut loc dezbaterea procesului penal intentat impotriva functionarului Primariei, Trandafir Vasile de catre contabilul autorizat, Durdoi Tinca. Aceasta a depus o plangere impotriva functionarului public acuzandu-l de calomnie si insulta, fapte care s-au petrecut in data de 20 iulie 2005 la sediul Asociatiei de Proprietari nr. 221 din cartierul Radu Negru. (24.03.2006)
<<   <   pagina 2065 din 2069   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(31 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(9 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(9 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(9 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(7 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(4 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(4 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(4 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design