Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
"Marea asfaltare" de la Suceava Zeci de strazi vor fi asfaltate, anul acesta, in municipiul Suceava, primarul Ion Lungu dand asigurari ca "se va turna asfalt cat cuprinde". Prioritate vor avea strazile care vor concentra fluxuri mai mari de trafic rutier si apoi, in functie de situatie, strazile secundare si aleile dintre blocuri. (21.04.2007)
Primarul Ion Lungu stă cu ochii pe Costică Dăscăliuc Activitatea de management a Spitalului de Urgenţă Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava, Costică Dăscăliuc, a intrat sub atenta supraveghere a primarului de Suceava, Ion Lungu. Acesta a declarat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că atât în calitate de primar cât şi ca preşedinte al organizaţiei judeţene Suceava a PNL - partid care i-a dat girul lui Costică Dăscăliuc pentru a accede în funcţie - are în responsabilitate atât ce se întâmplă în sistemul de învăţământ, cât şi în cel de sănătate. (21.04.2007)
Primarii fac scoala pentru bani Institutia Prefectului a demarat o actiune referitoare la scolarizarea reprezentantilor unitătilor administrativ-teritoriale privind întocmirea proiectelor de accesare a fondurilor europene. Măsura a fost luată ca urmare a solicitărilor din teritoriu privind accesarea sumelor puse la dispozitie de Uniunea Europeană. (21.04.2007)


Cuib de cuci la Primaria Iasi "Revendic un teren pe care l-am primit de la stefan cel Mare pentru ca eram ruda cu el." Angajatii Primariei trebuie sa dea un raspuns pertinent la maldare de scrisori. Printre semnatarii scrisorilor se numara Adolf Hitler si chiar Nicolae Ceausescu. "Am senzatia ca primaria este decupata din «Zbor deasupra unui cuib de cuci». Toti nebunii din oras toarna aici", bodoganea imbufnat un functionar de la Primaria Iasi. (21.04.2007)
Iluminatul public ramane o problema a municipiului Botosani Mihai Stefan sustine ca problema iluminatului nu reprezinta o prioritate pentru municipalitate, considerand ca, in ciuda nenumaratelor interventii in sedintele de Consiliu Local, nu s-a luat nici o masura si Botosaniul se afla in continuare in bezna. Consilierul local afirma ca multi botosaneni au reclamat faptul ca strazi importante si inclusiv cartiere sunt in bezna si nimeni nu rezolva aceasta problema. (21.04.2007)
Primaria si comunitatea aiudeana vazute prin ochii elevilor Sala Ion I.C.Bratianu a Primariei Aiud a gazduit miercuri, incepind cu ora 16,00, festivitatea de premiere a elevilor care au participat la concursul de eseuri "Primaria si comunitatea numita Aiud", lansat înca din luna martie. La aceasta provocare, lansata de administratia locala, au raspuns 14 elevi aiudeni. (21.04.2007)
Fostul primar din Botosani, vinat de Securitate Unele persoane afla abia dupa mai bine de un sfert de secol ca au fost urmarite de Securitate. Asa s-a intimplat si cu fostul primar Florin Egner, caruia i s-a adus la cunostinta ca, atunci cind avea 26 de ani, a avut si microfoane la domiciliu. Decizia Consiliului National de Supraveghere a Arhivelor Securitatii a fost data in septembrie 2005 si a fost publicata in Monitorul Oficial din 2 aprilie 2007. (21.04.2007)
Politia Primariei Bacau sta pe capul comerciantilor Pietei Centrale i se poate atribui, fara sanse de a gresi, titulatura de rai al celor certati cu legea, dar si al novicilor dornici de a-si testa abilitatile de inselatori. Având drept scop prevenirea si depistarea comerciantilor deficitatri la capitolul legalitate, in data de 19.04.2007, s-a desfasurat o actiune comuna la care au participat agenti si inspectori din cadrul Politiei Primariei si lucratori ai Directiei Administratiei Pietelor si Directiei Regionale de Metrologie Legala Bacau. (21.04.2007)
Amenzi pentru primarii din Bacau care nu au salubrizat cursurile de apa Primarii care nu au luat masuri pentru salubrizarea cursurilor de apa si decolmatarea podurilor si podetelor risca amenzi drastice. Sistemul de Gospodarire a Apelor (SGA) din cadrul Directiei Apelor Siret reia, de luni, sirul controalelor incepute luna trecuta. (21.04.2007)


SIBIU: Primarul Johannis, agent de circulatie Cine a trecut cu masina la mijlocul acestei saptamani, chiar prin intersectia cea mai aglomerata din centrul actualei Capitale Culturale Europene, a avut ocazia sa il vada in mijlocul masinilor chiar pe primarul Sibiului, Klaus Johannis. (20.04.2007)
<<   <   pagina 2095 din 2134   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design