Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  93,57% (160/171)
2.  Piatra Neamt
  86,67% (39/45)
3.  Timisoara
  56,76% (21/37)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  78,95% (15/19)
5.  Gherla
  100,00% (10/10)
6.  Targu - Jiu
  100,00% (5/5)
7.  Oradea
  60,00% (3/5)
8.  Voluntari
  75,00% (3/4)
9.  Hunedoara
  60,00% (3/5)
10.  Pitesti
  7,69% (2/26)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
Top sesizari
 
-    
Cabinetele medicale din Policlinica Veche - marul discordiei Vinzarea cabinetelor medicale din Policlinica Veche, precum si a celor din orasele judetului ce apartin de spitale, face obiectul unuia dintre proiectele de hotarire incluse pe ordinea de zi a sedintei Consiliului Judetean Satu Mare, prevazuta pentru luni, 11 septembrie. (08.09.2006)
In asteptarea noii organigrame a primariei Biroul de Turism şi cel unic de autorizări şi relaţii cu publicul vor funcţiona la primăria din Cluj doar după integrare.
Cel puţin aşa a declarat astăzi pentru Radio Guerilla purtătorul de cuvânt al municipalităţii, Raimonda Boian. Potrivit acesteia noua organigramă a primăriei este blocată de acordurile României cu Uniunea Europeană. (07.09.2006)
Nemultumit de promovare Iorgulescu ameninta ca va anula contractul cu firma care promoveaza programul „Sibiu - Capitala Culturala 2007" l Ministrul va veni, vineri, la Sibiu, pentru a se interesa de stadiul lucrarilor din centrul istoric. Ministrul Culturii si Cultelor, Adrian Iorgulescu, este nemultumit de stadiul in care se afla campania de comunicare a programului „Sibiu-Capitala Culturala Europeana 2007" si a spus ca, daca GAV Scholz&Friends, desemnata sa se ocupe de popularizarea evenimentului, va fi la fel de „discreta", ii va anula contractul. (06.09.2006)


"Mita" de la Primarie a fost clasata Scandalul mitei de la Primaria Capitalei s-a dovedit un mare fas. Comisia de disciplina a municipalitatii, care a analizat cazul, a decis sa propuna clasarea acestuia din lipsa de probe. Primarul Videanu, cel care a facut sesizarea, si cele doua parti implicate - secretarul municipiului Bucuresti, Dumitru Stanescu, si consilierul general Octavian Petrovici - pot face obiectiuni la decizia comisiei in termen de cinci zile. (05.09.2006)
93 de noi miniparcari in sectorul 3 Primaria Sectorului 3 s-a ocupat, in aceasta saptamana, de marcarea a 93 de noi miniparcari in teritoriu. Ca zone de amplasare, acestea se afla pe str. si intrarea Barsei, Giurgeni, Lipanesti, Jean Steriadi, Gura Ialomitei, Barajul Dunarii, Aleea Fetesti, Barajul Rovinari, Barajul Lotru, N. Grigorescu, Bucovina, Tina Petre, Ozana, Basarabia, Gh. Petrascu, L. Patrascanu, Campineanca, Ceairului, N. Sebe, C-tin Brancusi, Barajul Sadului, Barajul Bistritei, Aleea Textilistilor, Laceni, Padurea Craiului, L. Rebreanu, intersectia Gh. Petrascu cu Campia Libertatii, Th. Pallady, Aleea Solidaritatii, Prevederii, Aleea Ciucea si Vasile Goldis. (04.09.2006)
Hotarare - Doar partidele mari pot cumpara sediile Peste 50 de sedii de partide din Capitala vor putea fi cumparate, ca urmare a unei hotarari a consilierilor generali care stabileste metodologia de vanzare a acestor spatii, aflate deocamdata in proprietatea privata a Municipalitatii. (01.09.2006)
Arhitecţii cer depolitizarea Comisiei de Urbanism a Primăriei În vreme ce consilierii locali aruncă vina pe arhitecţi pentru haosul ce domneşte în domeniul construcţiilor, acuzând chiar organizaţia principală a breslei - Ordinul Arhitecţilor din România, filiala Transilvania (OART) - aceştia din urmă susţin că nu au reuşit nici până acum să ajungă la o înţelegere cu reprezentanţii administraţiei locale. Consilierul UDMR Laszlo Attila e de părere că nu ar mai trebui să existe nici o comisie tehnică de arhitecţi în Primărie care să facă legea în materie de urbanism. De cealaltă parte, preşedintele OART, Şerban Ţigănaş, spune că actuala comisie ar trebui schimbată pentru că este politizată. (31.08.2006)
Dribling de 30 miliarde Consiliul Local a mai dat o data 30 miliarde lei pentru clubul de fotbal. Consilierii au aprobat ieri asocierea cu CJ si Politehnica SA, alocind si 30 miliarde lei in contul contributiei proprii. In acelasi timp CL a redus cu 20 de miliarde fondurile alocate transportului, ordinii publice si constructiei de locuinte. Daca Primaria va cistiga procesul cu Prefectura pe tema contractului de prestari servicii cu Politehnica, clubul ar putea primi inca 30 miliarde (30.08.2006)
Sentinta in scandalul "mita la Primaria Capitalei" se amana pentru noi probe si martori Sentinta in scandalul "mita la Primarie", in care consilierul municipal Octavian Petrovici l-a acuzat pe secretarul general al municipalitatii, Dumitru Stanescu, ca a incercat sa-l mituiasca, a fost amanata pentru vineri. Dupa nici o ora de audieri cu usile inchise, Comisia de Disciplina convocata de primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, a ajuns la concluzia ca pentru a se lua o decizie mai este nevoie de audierea a inca trei consilieri municipali si administrarea de inscrisuri. Pe culoarele Primariei Capitalei, denuntatorul, consilierul municipal Octavian Petrovici, a sustinut ca a povestit Comisiei de Disciplina cum s-a incercat mituirea lui. (29.08.2006)


Piaţa cu orice preţ Terenul de lângă IEFS Craiova nu-i bun pentru foştii proprietari, dar merge pentru piaţa primăriei. Prima piaţă nouă la care se încumetă edilii în actualul mandat s-ar putea naşte direct în sălile de judecată. Mai-marii municipalităţii au decis să dea drumul proiectului în ciuda faptului că amplasamentul pieţei e înconjurat din toate părţile de terenuri revendicate, problema accesului la tarabe fiind rezolvată doar temporar. (28.08.2006)
<<   <   pagina 2095 din 2112   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(40 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(18 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(18 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(4 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(2 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(2 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(2 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(1 raspuns
)
Ioan Popa (PNL) Ioan Popa (PNL)
Resita
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design