Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Locuitorii din Sectorul 3 cer standarde europene la plata taxelor si impozitelor Bucurestenii isi doresc modalitati simplificate de plata a darilor catre primarie. Este cazul celor din sectorul 3 unde virarea banilor nu se poate face prin ordin de plata in contul potrivit. Nici varianta online nu functioneaza după cum se vede din sesizarea Mihaelei Gorneanu: (01.02.2007)
Stadion la standarde europene Consiliul Judetean Cluj a aprobat ieri asocierea cu Consiliul Local Cluj-Napoca, asociere care isi propune construirea unui nou stadion in municipiu. Constructia acestuia va tine cont de normele UEFA si FIFA. Locatia va fi cea a vechiului stadion Ion Moina", care momentan se afla intr-un stadiu avansat de degradare. Asocierea aprobata vizeaza realizarea unui complex sportiv, Stadionul Ion Moina Cluj-Napoca". Aprobarea a avut loc saptamina trecuta, dupa incheierea unui protocol intre cele doua institutii. (01.02.2007)
Problema gropii de la Pata Rît ar putea fi rezolvată prin concesionarea serviciului de salubritate al oraşului Problema gropii de la Pata Rît ar putea fi rezolvată prin concesionarea serviciului de salubritate al oraşului. Propunerea vine de la primarul Emil Boc. Primarul Clujului spune că, în caietul de sarcini al licitaţiei pentru concesionarea serviciului, ar trebui prevăzut ca firma cîştigătoare să cureţe groapa actuală, şi să construiască o rampă ecologică la standarde europene. (31.01.2007)


Primarul de Roman iroseste banul public pe reclame Primarul municipiului Roman, Dan Ioan Carpusor, vrea sa cheltuiasca anul acesta nu mai putin de 40.000 de euro din bugetul local pentru a-si face reclama in mass-media locale. Pentru ca totul sa intre in formalismul legalitatii, anuntul pentru investirea acestei sume enorme pentru un buget sarac a fost facut pe internet la adresa www.publicitatepublica.ro si pe pagina primariei, urmand sa fie organizata o licitatie in toata regula, care va fi castigata fara drept de apel de o asa-zisa agentie. (30.01.2007)
Atentie, se ridica masini! Primăria a dat undă verde ridicării maşinilor parcate neregulamentar pe străzile din zona centrală. Cu toate că acţiunea a început în luna decembrie a anului trecut şi se desfăşoară zi de zi, mulţi şoferi spun că au fost luaţi prin suprindere şi că această campanie ar trebui mai intens popularizată. "O măsură aşa de agresivă trebuia să se aducă la cunoştinţa clujenilor printr-o campanie la fel de agresivă. Eu am crezut prima dată că mi s-a furat maşina", a declarat clujeanul Vladimir Lung. (29.01.2007)
Consiliul Local vrea stadionul Comisiile stadionului" au semnat, ieri, un protocol de asociere * Acesta prevede o construcţie pe vechiul amplasament, dar evită alte puncte sensibile pentru viitorul "Moina". Singurul lucru important pe care l-au decis, ieri, Comisiile întrunite ale Consiliului Judeţean şi celui Local pentru rezolvarea problemei stadionului "Ion Moina" este termenul în care vor demara lucrările: 1 iunie 2006. (26.01.2007)
Sute de clujeni locuiesc pe străzi fără nume Construcţia noilor cartiere rezidenţiale a făcut ca locuitorii acestora să aibă probleme legate de imposibilitatea schimbării domiciliului sau de imposibilitatea primirii corespondenţei. De exemplu, clujenii care au proprietăţi în colonia Borhanci locuiesc pe străzi anonime, în timp ce pe strada Byron, la numărul 6A sunt nu mai puţin de patru imobile. (24.01.2007)
Politie comunitara spectaculoasa Politia Comunitara din Alba Iulia se anunta a fi cea mai spectaculoasa din tara, cel putin in privinta modului in care va pazi zona istorica a orasului, in special zona Cetatii de tip Vauban. Politistii comunitari care vor pazi aceasta zona vor fi imbracati in haine medievale si vor exista atit patrule pedestre, cit si calare. Infiintarea patrulei calare este un proiect mai vechi al Primariei Alba Iulia, dar acum se trece la fapte concrete, seful Politiei Comunitare din Alba Iulia, Adrian Radu, aflindu-se in aceasta perioada in Moldova, pentru a alege 6-8 cai din cei “pensionati” de Ministerul Administratiei si Internelor. (22.01.2007)
Politie comunitara spectaculoasa Politia Comunitara din Alba Iulia se anunta a fi cea mai spectaculoasa din tara, cel putin in privinta modului in care va pazi zona istorica a orasului, in special zona Cetatii de tip Vauban. Politistii comunitari care vor pazi aceasta zona vor fi imbracati in haine medievale si vor exista atit patrule pedestre, cit si calare. Infiintarea patrulei calare este un proiect mai vechi al Primariei Alba Iulia, dar acum se trece la fapte concrete, seful Politiei Comunitare din Alba Iulia, Adrian Radu, aflindu-se in aceasta perioada in Moldova, pentru a alege 6-8 cai din cei pensionati de Ministerul Administratiei si Internelor. (22.01.2007)


65 de conducatori auto din municipiul Bacau se bat pe un loc de parcare Numarul insuficient al locurilor de parcare din municipiul Bacau le da batai de cap soferilor. Acum exista numai 771 locuri amenajate in doar 17 parcari, in timp ce numarul total al masinilor din oras se ridica la aproape 50.000. In aceste conditii, gasirea unui loc liber de parcare, mai ales in zona centrala, este o adevarata aventura si o proba de testare a nervilor soferilor. (19.01.2007)
<<   <   pagina 2108 din 2134   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design