Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Construirea podului Calafat-Vidin stimuleaza afacerile imobiliare din zona Peste citeva saptamini va incepe constructia celui de-al doilea pod peste Dunare, la Calafat. Afacerile in zona, mai ales cele imobiliare, au explodat deja, in asteptarea unei noi legaturi terestre intre Romania si Bulgaria. Construirea podului costa 240 de milioane de euro.

In anul 2000, la Bucuresti la fost semnat Acordul intre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Bulgaria privind construirea unui nou pod peste Dunare. Acordul a fost ratificat un an mai tirziu, iar in 2004, la licitatie au fost invitate toate tarile UE, plus Romania, Turcia si Bulgaria. (27.01.2006)
Construibil fara taxa Cine are un teren in intravilanul agricol il poate trece in regim de constructie fara sa mai achite nici o "dare" catre stat. Pana acum, daca aveai un astfel de teren si intentionai sa construiesti o casa pe el, trebuia sa platesti o suma destul de consistenta. Specialistii evaluau lotul pe baza mostrelor de pamant, sa vada ce recolta s-ar fi obtinut de pe acea suprafata daca se facea insamantare. (27.01.2006)
Spaniolii vor sa repare strazile Bucurestiului Infrastructura urbana bucuresteana si protectia mediului sunt domeniile pentru care si-au manifestat interesul companiile spaniole. In acest sens, autoritatile spaniole finanteaza elaborarea unui studiu de fezabilitate in vederea dezvoltarii si reabilitarii strazilor (peste 1800), a retelelor de gaze, a rutelor de tramvai, tratarea apelor reziduale, controlul circulatiei, gestionarea parcurilor, dotarea cu instalatii si echipamente de semnalizare. (27.01.2006)


Locuitorii Bucurestilor cer primarului general si primarilor de sectoare sa dea jos reclamele de pe cladirile istorice Petitia "Salvati Zidurile Noastre!", prin care locuitorii
Bucurestilor cer primarului general si primarilor de sectoare sa dea
jos reclamele de pe cladirile istorice, a ajuns duminica intre cele
mai active 10 petitii diin intreaga lume pe site-ul
www.petitiononline.com (04.01.2006)
<<   <   pagina 2134 din 2134   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design