Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  90,70% (117/129)
2.  Piatra Neamt
  89,80% (44/49)
3.  Bucuresti - Sect. 4
  80,95% (17/21)
4.  Gherla
  100,00% (16/16)
5.  Bucuresti - Sect. 6
  100,00% (11/11)
6.  Pitesti
  54,55% (6/11)
7.  Hunedoara
  25,00% (1/4)
8.  Voluntari
  25,00% (1/4)
9.  Falticeni
  100,00% (1/1)
10.  Bistrita
  20,00% (1/5)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Cum se duc "realizarile" lui Boc pe apa sambetei: Clujenii mai au de asteptat pentru cele 50 de autobuze noi. CTP, obligata de instanta sa reia licitatia; Dezastrul ecologic la Pata Rat: peste 100 de litri de substante toxice se scurg in paraul de langa rampa de gunoi in fiecare secunda

Clujenii nu vor avea prea curând cele 50 de auobuze noi promise în primăvară de adinistraţia locală, când Compania de Transport Public (CTP) a demarat organizarea unei licitaţii pentru cumpărarea a 50 de autobuze scurte, de 12 metri ce urmau să înnoiască parcul auto. Banii necesari achiziţionării proveneau dintr-un credit de 20 de milioane de euro de la Raiffeisen Bank. Organizarea licitaţiei şi totodată rezultatul acesteia (câştigător fiind declarat firma Mercedes) a fost contestat în instanţă, iar judecătorii Curţii de Apel Cluj au decis reluarea procedurii de achiziţie. (23.08.2017)

Primaria CONSTANTA a aprobat tacit gratuitatea elevilor si studentilor la transportul public in comun Proiectul de hotărâre de Consiliu Local Municipal Constanţa pentru acordarea de gratuitate la transportul public în comun a elevilor şi studenţilor a fost depus la 21 iulie, iar termenul de 30 zile în care municipalitatea se poate opune măsurii a trecut, astfel că gratuitatea a primit acord tacit din partea Primăriei Constanţa, conform Legii administraţiei publice locale nr. 215/2001. (23.08.2017)
Nicusor Dan a fost audiat ca martor la DNA in cazul plangerii USR facute impotriva Gabrielei Firea Fostul președinte al Uniunii Salvați România, Nicușor Dan, a dat, marți, o declarație de martor, la Direcția Națională Anticorupție, în cazul plângerii făcute de mai mulți membri ai USR împotriva primarului general al Capitalei, Gabriela Firea. La intrarea în sediul DNA, Nicușor Dan a spus că a fost chemat de procurori pentru a oferi lămuriri suplimentare privind plângerea depusă în urmă cu aproximativ două luni de către foștii săi colegi. În plângere, a precizat Nicușor Dan, sunt reclamate fapte de abuz în serviciu ale primarului general al Capitalei, în legătură cu refuzul de a analiza proiecte depuse de USR. (23.08.2017)


Harta online cu strazile pe care se efectueaza lucrari de termoficare, pusa la dispozitie de Primaria ORADEA Primăria Oradea a pus la dispoziţia cetăţenilor o hartă interactivă cu străzile din municipiu afectate de lucrările la reţeaua de termoficare. Potrivit unui comunicat al Primăriei, harta este utilă cetăţenilor şi şoferilor în condiţiile în care traficul rutier din municipiul Oradea este afectat de lucrările de înlocuire şi modernizare a reţelei de de termoficare pe care administraţia locală le efectuează prin proiecte cu fonduri europene. (23.08.2017)
Primaria MIERCUREA CIUC continua lucrarile la centura ocolitoare a municipiului, investitie proprie a orasului Primăria Miercurea Ciuc continuă lucrările la centura ocolitoare internă a municipiului, investiţie proprie care ar urma să se finalizeze în luna noiembrie 2018. Primarul municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert Kalman, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că a început faza a doua ‘a celei mai importante investiţii din ultimii ani, finanţată integral din bugetul local’, adică lucrările de asfaltare pe ocolitoarea internă care ‘aduce o alternativă viabilă şi funcţională actualei soluţii care trecea prin comuna Topliţa-Ciuc, deci prin zona rurală’. (23.08.2017)
Gura Humorului, intre turismul cultural si ecumenic si City App pentru informare inteligenta Așezat în centrul geografic al județului Suceava, la 36 km de Suceava, înconjurat de obcini acoperite cu păduri de foioase și rășinoase, cu un climat blând și reconfortant, orașul Gura Humorului este una dintre cele mai importante zone turistice ale ținutului de poveste numit Bucovina. Odată cu intrarea în era modernă a tehnologiei, orașul a făcut primii pași în ceea ce se numește implementarea conceptului de “Smart City”, prin dezvoltarea CityApp, cu ajutorul căreia s-au realizat reduceri semnificative pe partea de promovare clasică a atracțiilor turistice din zonă. (23.08.2017)
ARAD: Primaria ar putea plati 600 de mii de euro este pentru caldirea Cazinoului de odinioara, dar restaurarea va costa apoi milioane de euro Primăria Arad ar putea plăti 600 de mii de euro este pentru Cazinoul din municipiu. Contruit în anul 1872, beneficiind de o arhitectură cu elemente neoclasiciste şi neobaroce, acesta a avut mai multe destinaţii. De-a lungul anilor, clădirea a funcţionat drept sală de expoziţii, evenimente şi cazinou. În ultimii 100 de ani, clădirea a fost abandonată de mai multe ori, iar după 1990 a ajuns în proprietate privată. (22.08.2017)
ORADEA: Au reinceput lucrarile la parcarea de pe malul Crisului Repede. Viceprimarul spune ca parcarea va fi gata in 2018 Lucrările la parcarea subterană de pe malul Crişului Repede, pe strada Independenţei, au fost reluate după o pauză de un an. Între timp, a fost schimbat proiectantul şi soluţia tehnică, municipalitatea susţinând că lucrările vor fi gata până la sfârşitul anului 2018. Mai exact, s-a renunţat la contractul cu proiectantul clujean Macalik Arnold, care nu putea să fie în Oradea pentru a supraveghea lucrările, acesta fiind înlocuit de proiectantul orădean Paul Szasz. (22.08.2017)
TARGU JIU: Fostul primar Florin Carciumaru va fi dat in judecata de primarul Marcel Romanescu Primăria Târgu Jiu va iniţia o acţiune în instanţa de judecată împotriva lui Florin Cârciumaru, senator şi preşedinte al PSD Gorj, pentru a recupera prejudiciul descoperit de ANAF în anul 2010. Paguba constată de ANAF a fost produsă în anul 2010, cu ocazia încheierii unor contracte privind iluminatul ornamental şi se ridică la peste 3,4 milioane de lei. Reprezentanţii ANAF au considerat că responsabili de producerea prejudiciului se fac cinci şefi din Primăria Târgu Jiu şi fostul edil şef, Florin Cârciumaru. (22.08.2017)


Aproape 300 de proiecte depuse de clujeni la primul proces de bugetare participativa Clujenii au depus la Primăria Cluj-Napoca aproape 300 de proiecte, în cadrul primului proces de bugetare participativă din România. Valoarea totală a finanţării acordare de primărie se ridică la 2,25 milioane de euro, iar printre proiectele depuse se numără Big Brother, o telegondolă, un muzeu al figurilor de ceară sau o tiroliană. Primăria va finanţa 15 proiecte votate de locuitorii municipiului şi oricare dintre proiecte poate primi o finanţare de până la 150.000 de euro din bugetul local. (22.08.2017)
<<   <   pagina 1 din 2015   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(36 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(9 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(8 raspunsuri
)
Nicolae Robu (PNL) Nicolae Robu (PNL)
Timisoara
(7 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(5 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(3 raspunsuri
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(3 raspunsuri
)
Ion Georgescu (PSD) Ion Georgescu (PSD)
Mioveni
(2 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design