Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Cluj Napoca
  99,53% (214/215)
2.  Buzau
  93,58% (102/109)
3.  Piatra Neamt
  97,85% (91/93)
4.  Bucuresti - Sect. 4
  40,54% (15/37)
5.  Gherla
  100,00% (13/13)
6.  Timisoara
  47,83% (11/23)
7.  Voluntari
  60,00% (6/10)
8.  Pitesti
  26,32% (5/19)
9.  Hunedoara
  62,50% (5/8)
10.  Bacau
  38,46% (5/13)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
ARAD: Cartea primarului Gheorghe Falca nu se vinde nici cu reduceri de 70 la suta

Emag.ro a scăzut drastic preţul cărţii primarului Gheorghe Falcă, „Societatea vie-Proiect România 2020”. Deşi cartea costa iniţial 33,99 de lei, acum preţul a scăzut cu 70 de procente, ajungând la 10 lei şi 20 de bani. Toate magazinele online aplică această politică a reducerii preţului unui produs atunci când nu există cerere pentru el. În cazul de faţă, cartea scoasă cu atâta sudoare de Gheorghe Falcă nu are succesul scontat. (28.03.2017)

A fost aprobat bugetul municipiului TARGU-JIU, in valoare de aproape 50 de milioane de euro Bugetul municipiului Târgu-Jiu a fost votat pe 27 martie, în şedinţa Consiliului Local, valoarea acestuia fiind de aproximativ 50 de milioane de euro, a declarat primarul interimar Aurel Popescu. Bugetul local a fost aprobat cu 14 voturi “pentru”, trei “împotrivă” şi o abţinere. Cei mai mulţi bani merg pe investiţii, aproximativ 32 de milioane de lei, lucrările edilitar-gospodăreşti înseamnă undeva la vreo 26 de milioane de lei. (28.03.2017)
Gabriela Firea: Va trebui sa pun capat acestei cariere; Firea: Am primit semnale ca deranjez, ca am suparat Primarul general, Gabriela Firea, a afirmat că a "şocat-o puţin" declaraţia preşedintelui social democrat, Liviu Dragnea, întrebată dacă ar accepta să candideze la preşedinţia României, în cazul în care PSD i-ar cere acest lucru. Totodată, ea a precizat că ar putea rămâne pentru cel mult două mandate la Primăria Capitalei. (28.03.2017)


Reorganizare la Primaria FOCSANI si institutiile din subordine. A fost eliminat postul de city manager Primarul Focșaniului, Cristi Misăilă, propune o reorganizare totală a administrației locale pentru îmbunătățirea serviciilor asigurate cetățenilor. Noua structură a administrației a fost discutată de mai multe ori în ultimele luni, pentru a fi identificate cele mai bune soluții. Deciziile privind noua organigramă a Primăriei, înființarea unei noi direcții, respectiv Direcția de Asistență Socială și Medicină Școlară Focșani, dar și externalizarea unor servicii de la Direcția de Dezvoltare și servicii Publice vor fi discutate la ședința Consiliului Local Focșani. (27.03.2017)
Primarul Mihaita Negura anunta proiecte de peste 7 milioane de euro in CAMPULUNG MOLDOVENESC Primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, a anunţat că anul acesta vor fi începute sau finalizate proiecte de peste 7 milioane de euro, dar şi că au fost începute procedurile pentru obţinerea de finanţări prin PNDL şi CNI în sumă de peste 17 milioane de euro. Mihăiţă Negură a ţinut să precizeze că deşi efortul bugetar pentru acoperirea majorărilor salariale de anul acesta pentru angajaţii primăriei a fost unul foarte mare, de circa două milioane de lei (20 de miliarde de lei vechi), nu a fost neglijat capitolul de dezvoltare a municipiului. (27.03.2017)
Presedintele Zonei Metropolitane CLUJ: "Avem o strategie care incearca sa acopere nevoile cetatenilor care locuiesc aici" Dinamica populaţiei din apropierea Clujului, dar şi profilul acestei populaţii, faptul că este vorba despre foarte mulţi tineri cu studii superioare care locuiesc în localităţile învecinate oraşului dar lucrează în oraş ar trebui să se reflecte la modul cel mai serios şi în strategia Zonei metropolitane Cluj. Mai ales că pentru dezvoltarea polului de creştere sunt disponibili circa 45 de milioane de euro pe acest exerciţiu financiar. Iar proiectele depuse de autorităţi ar trebui să răsundă nevoilor oamenilor care gravitează în jurul Clujului, la fel de mult ca şi locuitorilor din oraş. Transilvania Reporter a discutat cu preşedintele ZMC, Zoltan Coraian despre cum funcţionează în prezent ZMC şi ce impact au avut schimbările din ultimii an. (27.03.2017)
ALBA: 20 de primari din Tara Motilor au adresat un memoriu premierului Grindeanu, solicitand introducerea gazului metan in zona În Munţii Apuseni, peste 60.000 de locuitori își cer dreptul la confort! 20 de primari din Țara Moților au adresat un memoriu premierului Grindeanu, solicitând introducerea gazului metan în zonă. Edilii din Munţii Apuseni au adresat un memoriu premierului Sorin Grindeanu și deopotrivă vicepremierului Sevil Shhaideh și ministrului Economiei – Mihai Tudose, documentul fiind adus la cunoștință și parlamentarilor de Alba, Ioan Dîrzu și Daniel Breaz. Cei 20 de primari din Apuseni vor să se știe că în zonă se vorbește o singură limbă – ”limba moților” și dacă odată se striga: ”Noi vrem pământ!”, azi, peste 60.000 de suflete strigă: ”Noi vrem gaze naturale!”. (27.03.2017)
Primarul ZALAULUI, despre casatoria intre persoanele de acelaşi sex: "Este o agresiune aproape brutala impotriva familiei crestine" "Marşul pentru viaţă" a scos în stradă, în acest an, la Zalău, circa 1.000 de persoane care au militat împotriva avorturilor şi au susţinut valorile familiei creştine tradiţionale. Printre participanţi s-a numărat, şi în acest an, Ionel Ciunt, primarul Zalăului, care a luat cuvântul pe scena amplasată pe platoul de marmură, îndemnându-i pe cei prezenţi să preţuiască viaţa. (27.03.2017)
Primaria TIMISOARA, executata silit de juristii institutiei. Reactia primarului Nicolae Robu Opt angajaţi ai Primăriei Timişoara, care au câştigat procesele pentru drepturi salariale împotriva instituţiei, au început executarea silită pentru plata banilor câştigaţi în instanţă. Dosarul de executare silită a fost deschis la executorul Claudiu Ardean, iar printr-o adresă transmisă Trezoreriei Caius Şuli, Eugenia Vătăşescu, Cristian Marchiş, Petru Adrian Colojoară, Lenuţa Rodica Albu, Cosmin Silviu Silaghi, Daniel Avram Văcărescu şi Teodora Gentimir, toţi angajaţi ai Primăriei Timişoara, îi solicită Trezoreriei să dea curs executării silite. (27.03.2017)


VASLUI: Verificari la primaria municipiului, dupa ce un angajat a organizat o petrecere in incinta institutiei Conducerea Primăriei municipiului Vaslui a demarat verificări după ce în spațiul public au apărut imagini de la o petrecere organizată în incinta instituției, cel mai probabil, în timpul programului de lucru, petrecerea având loc cu ocazia zilei de naștere a unui salariat. Bărbatul aniversat, angajat de la Serviciul Urbanism al Direcției de Amenajare a Teritoriului si Urbanism, care funcționează în cadrul Primăriei municipiului Vaslui, a postat pe o rețea de socializare fotografii de la petrecerea respectivă, în care se vede cum pe masă, pe lângă mâncare și băuturi răcoritoare, există și sticle cu băuturi alcoolice. Ulterior, angajatul a șters fotografiile. (27.03.2017)
<<   <   pagina 1 din 1911   >   >>
 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Emil Boc (PNL) Emil Boc (PNL)
Cluj Napoca
(166 raspunsuri
)
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(24 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(18 raspunsuri
)
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(17 raspunsuri
)
Costan Morar (PSD) Costan Morar (PSD)
Dej
(10 raspunsuri
)
Florentin-Costel Pandele (independent) Florentin-Costel Pandele (independent)
Voluntari
(9 raspunsuri
)
Ovidiu Cretu (PSD) Ovidiu Cretu (PSD)
Bistrita
(5 raspunsuri
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(4 raspunsuri
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(3 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(2 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2017 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design