Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
BLAJ: Primarului Rotar ii fuge pamantul de sub picioare din cauza lucrarilor la noul campus scolar, iar judetul Alba este in frunte la depopulare Primarul municipiului Blaj, Gheorghe Rotar, impreuna cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Unirea" (ISU) Alba se confrunta cu o masiva alunecare de teren, care a lasat fara utilitati si acces auto cateva sute de familii. Dezastrul s-a produs pe strada blajeana Axente Sever in urma lucrarilor de constructie la un nou campus scolar. (22.05.2009)
ALBA IULIA: Circulatia pe Dealul Cetatii, restrictionata; Bani pentru Castrul Roman; iar Fostul rector de la 1 Decembrie a colaborat cu Securitatea Ministerul Turismului va aloca 1,9 milioane lei pentru punerea in valoare a Portii Castrului Roman din incinta traseului celor Trei Fortificatii din Alba Iulia. Promisiunea a fost facuta de ministrul Elena Udrea, dupa ce a participat la manifestarile prilejuite de Zilele Cetatii. (27.04.2009)
ALBA IULIA: Dezvoltarea urbana in dezbatere publica, panourile publicitare ilegale vor fi desfiintate si "Aurarii Apusenilor” la Muzeul Unirii Planul integrat de dezvoltare urbana a municipiului Alba Iulia a fost lansat spre informare si consultare publica. Incepe dezasamblarea panourilor publicitare ilegal amplasate pe domeniul public. Expozitie inedita despre cautatorii de aur din Apuseni. (24.03.2009)
ALBA IULIA: Nici un cetatean prezent la Primaria Alba Iulia pentru dezbaterea publica a bugetului, iar primarii din Alba s-au intalnit cu prefectul in Palatul Administrativ Primarul Mircea Hava a prezentat proiectele pe care doreste sa le deruleze in cursul anului 2009. Per total, valoarea estimata a proiectelor care se vor depune este de 40 de milioane de euro. Sala “Mihai Viteazul”, din incinta Palatului administrativ a gazduit intalnirea primarilor din judet cu prefectul. (20.03.2009)
Alba: Rotary Club ii invata pe cetateni sa parcheze corect Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis a lansat campania de sensibilizare a cetatenilor de a parca in mod corect. Reprezentantii Rotary vor atrage atentia soferilor in toate marile parcari ale municipiului sa nu depaseasca limitele de marcaj ori sa nu stationeze in locuri nepermise. (10.11.2008)
Pasivitate si lene in CL Alba Iulia Institutul pentru Politici Publice a ralizat o analiza a activitatii consilierilor in perioada 2004 - 2007. Consiliul local al municipiului Alba Iulia a avut in perioada iulie 2004 – decembrie 2007 o "activitate ce denota pasivitate, lipsa de implicare, de initiativa, superficialitate in indeplinirea atributiilor, cat si a responsabilitatilor in fata alegatorilor". (20.05.2008)
Criza a gunoaielor la Alba Iulia Primaria Alba Iulia a prezentat o lista cu 17 asociatii de proprietari restante de cel putin 5 luni la plata taxei de salubrizare, de la care gunoiul nu va mai fi ridicat. Monitorul de Alba publica lista asociatiilor restante, iar Unirea noteaza ca SC Salprest analizeaza posibilitatea colectarii taxei odata cu impozitul,. (21.10.2008)
Fonduri bugetare pentru Campeni Primarul orasului Cimpeni, Calin Andres, a anuntat ca bugetul local al orasului va fi suplimentat cu nu mai putin de 700.000 de lei. In premiera, orasul Campeni va putea in sfarsit achizitiona o masina de salubrizare stradala. (20.10.2008)
<<   <   pagina 43 din 43   >   >>
 
Informatii din Alba

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design