Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
Top raspunsuri
1.  Buzau
  90,83% (99/109)
2.  Bucuresti - Sect. 4
  79,17% (19/24)
3.  Piatra Neamt
  52,63% (10/19)
4.  Timisoara
  50,00% (10/20)
5.  Pitesti
  25,00% (6/24)
6.  Galati
  60,00% (6/10)
7.  Targu - Jiu
  100,00% (5/5)
8.  Bucuresti - Sect. 6
  100,00% (5/5)
9.  Gherla
  75,00% (3/4)
10.  Rosiorii de Vede
  100,00% (1/1)
 
Top raspunsuri general
Toata lista
 
-    
Muzeul Principatului Transilvaniei va creste de peste 10 ori numarul turistilor, sustine Primaria ALBA IULIA

Autorităţile din Alba Iulia estimează că zeci de mii de turişti vor vizita, după restaurare, Palatul Principilor din Alba Iulia, construit în secolul al XV-lea, fostă reşedinţă a voievodului Mihai Viteazul şi în care ar urma să fie amenajat un Muzeu al Principatului Transilvaniei. Valoarea totală a investiţiei este de peste 21,7 milioane de lei, adică echivalentul a 5 milioane de euro, din care 98% finanţare nerambursabilă. Proiectul ar urma să fie implementat în următorii doi ani, până în aprilie 2020. (12.01.2018)

Lotul 3 al Autostrazii SEBES-TURDA nu va fi inca deschis circulatiei Comisia de recepție a Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), care a fost prezentă astăzi la recepţia finală la lotul 3 al autostrăzii Turda – Sebeș, tronson dintre Decea și Aiud, a constatat mai multe neconformităţi pe cei 12,5 kilometri. Potrivit purtătorului de cuvânt al CNAIR, Alin Şerbănescu, anumite neconformităţi descoperite în luna noiembrie 2017 s-au menţinut. (09.01.2018)
30 de tablete cumparate de Primaria ALBA IULIA cu 540 de euro bucata, pentru consilierii locali Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia i-a anunțat, luni, pe consilierii locali, că vor avea la dispoziție câte o tabletă pe care să o folosească pentru primirea și studierea dosarelor de ședință, astfel încât să fie eliminat consumul mare de hârtie înregistrat până acum. Aleșii beneficiază și de câte o cartelă cu o ”cantitate” suficientă de internet care să le permită să primească, lunar, proiectele de hotărâre supuse spre aprobare. Ei au fost, însă, avertizați că eventualul consum de date în plus le va fi reținut din indemnizații. (09.01.2018)
Autostrada SEBES-TURDA: Lucrarile la lotul 3, de la Aiud la Decea, vor fi receptionate marti Autostrada Sebeș-Turda, lotul 3, care are 12,5 kilometri și se întinde de la Aiud la Decea, va fi recepționat marți, 9 ianuarie, potrivit ultimelor informații date publicității de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Autostrada Sebeş-Turda face legatura dintre Autostrada A1 şi Autostrada A3. Autostrada Sebeş-Turda va avea o lungime totală de 70 de kilometri şi va traversa parțial judeţele Alba și Cluj, fiind împărţită în patru loturi. (08.01.2018)
8 alesi locali din CUGIR ar putea ramane fara mandatul de consilier: Se afla in conflict cu legea privind masurile de asigurare a transparentei in exercitatea demnitatilor publice Secretarul Orașului Cugir, jr.Otilia Băluțiu a transmis consilierilor locali o informare privind obligaţiile ce revin membrilor consiliului local, conform prevederilor legale, pe perioada îndeplinirii mandatului. După ce a prezentat câteva dintre legile și articolele de lege, care reglementează cadrul de organizare și funcționare a consiliilor locale, precum și cele care definesc obligațiile ce revin aleșilor locali, secretarul primăriei, s-a referit și la Legea nr. 393/2004 privind Statutul aleșilor locali. (27.12.2017)
Proiect de imbunatatire a apei potabile din ALBA – finantare de peste 80 de milioane de euro din fonduri europene Comisarul european Corina Creţu a aprobat finanţarea unui proiect ce va oferi acces îmbunătăţit la apa potabilă în judeţul Alba, informează un comunicat al Reprezentanţei Comisiei Europene în România. Potrivit sursei citate, 106.500 de locuitori din judeţul Alba vor avea în viitor acces la sistemul de distribuţie a apei potabile, prin intermediul unei investiţii din fonduri europene de 86,6 milioane de euro din Fondul de coeziune. (21.12.2017)
Primaria ALBA IULIA ofera servicii finantate prin fonduri europene locuitorilor din cinci comunitati marginalizate ale municipiului Îngrijire medicală la domiciuliu, sprijin pentru rezolvarea problemelor cu actele de identitate, de proprietate, de stare civilă și pentru obținerea drepturilor de asistență socială, preșcolari și elevi ajutați să învețe prin programul ”Școală după școală”, tineri încurajați să învețe o meserie, adulți pregătiți prin programe de formare profesională și chiar locuințe reabilitate termic – acestea sunt câteva dintre beneficiile pe care zeci de familii le vor avea prin noul proiect derulat de Primăria Alba Iulia, denumit ”Alba Iulia 360”. (15.12.2017)
ALBA IULIA, orasul cu cel mai complet proiect de smart city din Romania Alba Iulia are cel mai bun, cel mai corect și cel mai complet proiect de smart city din România, fiind un exemplu de bună practică ce trebuie arătat și transmis și altor comunități din țară, a afirmat, joi, președintele Asociației Române pentru Smart City și Mobilitate (ARSCM), Eduard Dumitrașcu. El a menționat că în proiectul de smart city de la Alba Iulia sunt aproape 70 de soluții deja implementate, care vor fi testate pe parcursul următorului an, cu aproape 40 de companii implicate. "Este un întreg mecanism care a fost pus în mișcare pentru această inițiativă de Smart City de la Alba Iulia, lucru pe care noi îl apreciem", a conchis Dumitrașcu. (07.12.2017)
ALBA IULIA: Pistolul radar cu laser de ultima generatie, cumparat de primarie pentru Politie Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, a anunțat, marți, într-o postare pe Facebook, că pistolul RADAR cu laser, de ultimă generație, cumpărat de primărie pentru Poliție va fi folosit de miercuri în municipiu și împrejurimi. Noua ”armă” împotriva celor care apasă prea tare pedala de accelerație, în valoare de 54.000 de lei, a fost achiziționată de administrația locală și va fi cedată gratuit, spre folosință, în baza unui contract de comodat, Poliției municipiului Alba Iulia, din cadrul IPJ Alba. (05.12.2017)
Primarii din AIUD si Sincel au emis ilegal dispozitiile privind majorarea salariilor functionarilor cu sporul de dispozitiv de 25% Tribunalul Alba a pronunțat primele decizii în cazul proceselor inițiate de Instituția Prefectului Alba împotriva a 42 de administrații locale din județ prin care a solicitat anularea unor dispoziții emise de primari prin care au fost majorate salariile angajaților cu 25%, reprezentând sporul de dispozitiv. În 15 noiembrie 2017, instanța de judecată a anulat dispozițiile emise în luna februarie 2017 de către primarii din comuna Sîncel, respectiv municipiul Aiud. (04.12.2017)
<<   <   pagina 1 din 42   >   >>
 
Informatii din Alba

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Constantin Toma (PSD) Constantin Toma (PSD)
Buzau
(10 raspunsuri
)
Gabriel Mutu (PSD) Gabriel Mutu (PSD)
Bucuresti - Sect. 6
(3 raspunsuri
)
Ionut Pucheanu (PSD) Ionut Pucheanu (PSD)
Galati
(3 raspunsuri
)
Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL) Marcel-Laurentiu Romanescu (PNL)
Targu - Jiu
(3 raspunsuri
)
Daniel Baluta (PSD) Daniel Baluta (PSD)
Bucuresti - Sect. 4
(2 raspunsuri
)
Ilie Bolojan (PNL) Ilie Bolojan (PNL)
Oradea
(1 raspuns
)
Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL) Florin Tiberiu Iacob Ridzi (PNL)
Petrosani
(1 raspuns
)
Cornel Ionica (PSD) Cornel Ionica (PSD)
Pitesti
(1 raspuns
)
Florea Daniel (PSD) Florea Daniel (PSD)
Bucuresti - Sect. 5
(1 raspuns
)
Ioan Neselean (PSD) Ioan Neselean (PSD)
Gherla
(1 raspuns
)
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design