Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    
Asta a fost! DomnulePrimar.ro intra "in conservare"

DomnulePrimar.ro a pornit la drum in anul 2002, ca un proiect secundar. Nimeni nu credea ca va fi genul de proiect care va tine mai mult de un an. Era vremea cind abia se lansase Windows XP! Cind social media inca nu exista. Cind siteuri nu prea existau in Romania, iar primariile erau niste cetati inexpungabile pentru omul de rind. Fiecare cerere presupunea coala A4 si un drum pina in oras, coada la registratura, alt drum pina la Primarie pentru obtinerea unui raspuns. Era nevoie de acest proiect care sa faciliteze comunicarea intre autoritatile locale si simplul platitor de taxe si impozite. (04.04.2018)

Cererea ANI de repunere pe rol a dosarului in care primarul din TEIUS a contestat raportul de incompatibilitate, respinsa la Curtea de Apel Curtea de Apel Alba Iulia a respins o cerere a Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) privind repunerea pe rol a cauzei în care primarul oraşului Teiuş, Mirel Hălălai, a contestat în instanţa de contencios administrativ raportul prin care a fost identificat în incompatibilitate. Procesul este suspendat din octombrie 2015 pentru că a existat o anchetă penală, finalizată cu trimiterea în judecată a primarului. (28.03.2018)
OCNA MURES: Peste 5,8 milioane de euro pentru refacerea "Bailor Sarate", o investitie a CJ Alba si primariei locale “Băile Sărate” din Ocna Mureş, oraş în care s-a făcut turism balnear, până nu demult, timp de peste un secol, vor fi refăcute, datorită unui parteneriat cu Consiliul Judeţean Alba, printr-o investiţie de peste 5,8 milioane de euro, a anunţat primarul Silviu Vinţeler. Primarul a menţionat că baza de tratament şi agrement, care se va desfăşura pe o suprafaţă de 6.500 de metri pătraţi, poate fi făcută de Primărie doar în parteneriat cu CJ, oraşul nefiind eligibil pentru obţinerea de fonduri europene. (26.03.2018)
"Regele inghetatei" din Romania construieste un cartier cu 16 blocuri la ALBA IULIA Fostul proprietar al celei mai mari fabrici de îngheţată din România investeşte masiv pe piaţa imobiliarelor prin construirea unui cartier cu peste 470 de apartamente la Alba Iulia. Investiţia ar urma să fie realziată în zona Bazinului Olimpic din Alba Iulia. Aici vor fi construite 16 blocuri, cu 6, respectiv 8 etaje, amplasate pe un teren de peste 28.000 de metri pătraţi. Un proiect de hotărâre privind avizarea ocumentaţiei „PUZ – reglementare zonă locuinţe colective – Ansamblul urban «Centenar 1», Alba Iulia, str. Vasile Alecsandri” va intra în discuţia Consiliului local Alba Iulia în şedinţa ordinară din 22 martie 2018. (20.03.2018)
La BLAJ se va construi o sala polivalenta de peste 2.000 de locuri, in care vor incapea 10 la suta din locuitorii orasului Primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar, a declarat că ”blăjenii au fost întotdeauna mari iubitori de sport” şi îl ”tot întreabă când începe construcţia”, fiind nemulţumiţi că echipa de volei îşi desfăşoară meciurile de acasă din Liga Campionilor la Sibiu, deoarece sala din localitate nu îndeplineşte condiţiile necesare unei astfel de competiţii. (19.03.2018)
ALBA IULIA: Primarul Mircea Hava are dosar la Parchet, dar pe fir intra si DNA Primarul PNL de Alba Iulia, Mircea Hava, este unul dintre oamenii cu cea mai mare greutate în PNL, chiar dacă nu are o expunere atât de mare la nivel central. La nivel local, Mircea Hava a devenit un baron în toată regula sau cel puțin așa o arată documentele oficiale ale Ministerului de Interne. Pe parte administrativă, dosarul a fost trimis Direcției General Anticorupție din Ministerul de Interne, care a înaintat materialul către Direcția Națională Anticorupție. (15.03.2018)
Incep lucrarile la bazinul acoperit de inot din BLAJ Un bazin acoperit de înot va fi construit în Blaj, din fondurile proprii ale municipalităţii, investiţia, de aproximativ 4,5 milioane de lei, fără TVA, urmând să fie implementată, începând din primăvară, pe o perioadă de doi ani, potrivit unui comunicat transmis de către Primăria municipiului. Autorităţile locale speră ca bazinul acoperit de înot să fie gata până la sfârşitul anului viitor, astfel încât să fie dat în funcţiune în iarna anului 2019/2020. (08.03.2018)
Diverse servicii gratuite pentru sute de romi din comunitati marginalizate din ALBA IULIA Zeci de familii din cinci comunităţi marginalizate ale municipiului Alba Iulia, în care există populaţie aparţinând minorităţii rome, vor beneficia gratuit de servicii care ţin de sfera medicală, socială, profesională, educaţională, juridică etc., în cadrul unui proiect în valoare totală de peste 25 milioane de lei, din care contribuţia nerambursabilă este 24,3 milioane de lei, iar aproape 808.000 lei este contribuţia Primăriei Municipiului Alba Iulia. (07.03.2018)
ALBA IULIA: Reamenajarea Parcului Unirii va incepe in aprilie, anunta primarul Hava; Norma de hrana pentru politistii locali, eliminata Lucrările de reconstrucţie a Parcului Unirii din Alba Iulia, locul în care în 1918 peste 100.000 de români transilvăneni s-au adunat pentru a proclama Unirea cu România, vor începe în aprilie, primarul Mircea Hava dând joi asigurări că vor fi finalizate până la 1 Decembrie. "Dorim să reconstruim Parcul Unirii, cu Monumentul Unirii, pentru încă 100 de ani minimum", a declarat, într-o conferinţă de presă, Mircea Hava. (08.02.2018)
Referendum la SEBES pentru achizitia unui laborator de monitorizare a calitatii aerului. Aparatura costa peste 1 milion de lei Primăria Sebeş va organiza un referendum pentru consultarea populaţiei în ceea ce priveşte achiziţionarea unui laborator mobil destinat monitorizării calităţii aerului. Dezbateri pe tema cumpărării acestui laborator există de mai mulţi ani în condiţiile în care compania Kronospan este acuzată că poluează mediul în zona municipiului din judeţul Alba. (31.01.2018)
<<   <   pagina 1 din 43   >   >>
 
Informatii din Alba

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design